iN-T-CoMe Lan İŞe Bak Nesrİn İn Evİnde Neler Oluyo Beylerr Tam Bİ Bİlgİsİ Olan War Mi ? Katİl Olmuyİm Bu GÜzel YaŞimda ...
AlPéR 1-Erdal 2-İvanov 3-**Testere** **-Memati:Abii Nah Bu kadar** **İşte Bu kadar Testerenin işi bitti..:cool: **
AlPéR Orjinal Mesajı Yazan: iN-T-CoMe Lan İŞe Bak Nesrİn İn Evİnde Neler Oluyo Beylerr Tam Bİ Bİlgİsİ Olan War Mi ? Katİl Olmuyİm Bu GÜzel YaŞimda ... Kardeş Galiba tecavüz etti.. Testere.
Reis Orjinal Mesajı Yazan: AlPéR Kardeş Galiba tecavüz etti.. Testere. ya terlediği için çıkarmadıya çeketi ve bence ölmedi o adam daha direk beyincik bitimine sıksaydı keşke
Wolf Herhalde ölmedi ve Polatla Aslan sözleştiler ya Aslan Testereyi öldürme dedi. Polat'ta öldürmedi. Öldürmek isteseydi kafasına sıkardı. Yani Aslan Polat'tan gizli birşey çevirmiyor herşey planlı ;)
fenrliyim Orjinal Mesajı Yazan: uASerdar Necmi ölmedi ötecek galiba Aslanbeye dağa doğrusu öttürecek Aslan Bey onu... tabii ki oyle hatirlarsaniz aslan polata onu mahkemeye çikartacagim sende sahit olacaksin dedi.
AlPéR Orjinal Mesajı Yazan: fenrliyim tabii ki oyle hatirlarsaniz aslan polata onu mahkemeye çikartacagim sende sahit olacaksin dedi. vee kurtlar vadisi operasyonu da son bulacak
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: AlPéR vee kurtlar vadisi operasyonu da son bulacak öyle oLucaq..Da beyler polat konseye adım adım yakLaŞıyo :D ...Bence iyi oLur...
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: AlPéR operasyon bitince nolcak acaba yawsss VaLa Onu fLn bilmem de...Bu Nesrin oLayına kafam taqıLDı benim...
iN-T-CoMe Orjinal Mesajı Yazan: uASerdar ikilemde kaşdığı kesin orda Polatın... VaLa Ben OLsam Sıkardım kafasına..Sonra kellesini aLır Konsey e götürürdüm ... Bi de fethi-ye ye yaptığını yapardım...Sonra Tombalacıya yaptığı gbi parçalattırır itlere yedirirdim (Tam piskopat oLdum ya )
fenrliyim Orjinal Mesajı Yazan: iN-T-CoMe aLır Bi de fethi-ye ye yaptığını yapardım :D +1907 çok komik ya :D dusunsene seysiz testere :D çok komik olurdu :D