caglar23 evet benim açtığım bir konuydu bu hafta çok ilginç bir finalle bitti.. KÖTÜ KÖPEK SÜRÜYE KURT GETİRDİ... Acaba torbada kim vardı????
caglar23 reklamlar yaklaşık 1 saat sürüyor ama olsun dizi kaldırılmasında ne olursa olsun.. baron testere için ne karar verecek??* baron'un kızı ne gibi olaylara yol açar???
Overkill Orjinal Mesajı Yazan: JaXoM Bence torbada Çakır war ... Öhh,naaptın sen jaxom ya,ölmüş adamı diriltmen yetmedi birde çuvala koydun hemde memati tarafından...
Overkill Karahanlının kızı olamaz,çünkü dizinin sonlarına doğru kılıç karahanlıya kızın içerde seni bekliyor tadında birşey dedi abdülhey olması imkansız eğer öyle olsaydı polat fotoğraf vermezdi mematide ölümü dirimi diye sormazdı.Bence henüz dizide tanınmayan biri..
Bjk57 Brincisi bu Reklamlara Kil oluyorum ya Filmden fazla sürüyor 55 Dakkalik Film 2 Saatte bitiyor iyice abartilar Reklamlaral. Filime gelince Cakir gideli fazla Aksiyon yok Filmde
YGK7! Arslan amcanın yanındaki keltos varya hani toplantı salonunda harikalar yaratmıstı o da olabilir aslında...
RammStein® abdülhey ve çakır kesinlikle olamaz zaten arkadaşlar gerekli açıklamayı yapmış...tertere diyenlerde yanılıyor nedeni basit hiç testere gibi bir adam ford focus a binip tek başına dolaşırmı?????? baronun kızıda olamaz çünkü kızının geldiğini baron ve kılıştan başka kimse bilmiyor....korumalar hariç tabi.....çuvaldki adam hakkında hiçbir yorum yapamıyorum...ve hepimiz kim olduğunu öğrenince vay anasını diyeceğiz bence hiç beklenmyen ve bilinmeyen biri olacak