PieRRe#17 BNim 4-4-2 amc ve dmc'Li ama... bence faydalanma ya kendin yap... egerki illaki yenmek istiyosan "DiabLo" kullan yani:)
PieRRe#17 Orjinal Mesajı Yazan: Makaay kendi taktigini kendi bulmalı insan... kesinlikle... bu arada biraz alakasiz olacak ama... makaay, senin post sayisi nasi 4oldu yaws?? :confused:
Makaay Orjinal Mesajı Yazan: PieRRe#17 kesinlikle... bu arada biraz alakasiz olacak ama... makaay, senin post sayisi nasi 4oldu yaws?? :confused: üyeligimiz silinmis bizde yeniden üye olduk!
PieRRe#17 Orjinal Mesajı Yazan: Makaay üyeligimiz silinmis bizde yeniden üye olduk! gecmis olsn o zmn ya...
iborotti Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu diablo ve uber2 taktikleri güzel. pardon ya bu uber2 taktiğini nereden bulabilirim. şimdiden sağol :D
tenten1985 eğer Şampiyonlar ligine isen yenmen gerekiyorsa 3-4-3 tavsiye ederim tabi forvet güçlü olacak
whatandash 4-2-1-3 tam 400 küsür gol attım 150-200 gol yedim üstüste 3 sene şampiyon olacam ikisini oldum 3 .geliyor HERKES BİRGÜN FENERLİ OLABİLİR AMA 364 GÜN GALATASARAYLI 6 SAAT BJK Lİ OLACAK... OOKKKKAAARRR