Öncelikle yazılarımda hatalar olabilir kusuruma bakmayın uzun yıllardır yurtdışındayim.Düzgün yazmaya çaba gösteriyorum. Forumun hala açık olması beni gerçekten duygulandırdı. Tamamen tesadüf,birden eskiler aklıma geldi YouTube da eski PES yayınları görünce SCN Foruma gireyim dedim şifremi yenileyince eski hesabıma bağlandım. Açıkçası forumun açık olması beni şaşırttı.Twitter,Insta,Facebook gibi sosyal medya ağları etrafimizi sarmış olsada Bu forumdaki sıcak ortamı, dostluğu ve samimi arkadaşlıkların yanından geçemez. Şu anda kendi köşemde takılıyorum yaş 33 oldu herkez gibi iş hayatım devam ediyor. PES,FIFA gibi futbol oyunları rezalet bir durum da olduğu için oynamıyorum da çünkü tam bir gambling turnuvasına dönmüş durumda,kapitalist dünyanın eseri mi diyeyim artık bilmiyorum. Artık oyun oynayacak vaktim de olmuyor. Yavaş yavaş yaşlanıyoruz da 🙂 Hayat kısa arkadaşlar sevdiğiniz insanlar ile iyi gecinin ve kimseyi üzmeme ye çaba gösterin. Saygisiz insanlardan herzaman uzak durun.Herzaman hayatın pozitif yönlerinden tutunmaya çaba gösterin. Eski üyeleri ve konuları görmek beni gerçekten mutlu etti anılarım tazelendi ve bayağı da duygulandım. Iyi ki zamaninda bu foruma katılmışım ve çok iyi arkadasliklar edinmişim acı,tatlı üzüntülerimizi,sevinclerimizi burada paylaşmış olmaktan gayet mutluyum. Sağlıkla kal SCN Ailesi..
(Grkn1905,Neon,Makaay,ŞanlıUlaş,Cesc,SAKAONUR,Shevchenko,ThePatriot,Nuke_15,devotee,LENNOX,
cracks,Mozzy HamitGS,Sezai,Passenger, ve nice hatirladiklarim,unuttuklarim,aklımda kalan CAN lar hepinize Esenlikler olsun tekrar görüşmek dileğiyle..