* 01.09.2017 tarihine kadar Avrupa'da ve Türkiye'de önemli transferler yapıldı. Türkiye'de tamamen yapıldı.
* Bir önceki yamada bulunan Vefa, Sarıyer, Mersin İdman Yurdu takımları yerine Antalyaspor, Denizlispor ve Samsunspor takımları eklendi.
* Pesstats'ta bulunması halinde oyunda olmayan oyuncular Pesstats sitesindeki verilere göre yapıldı. Yoksa da gerçeğe göre ayarlandı.
* Türkiye ligindeki takımların 2018 formaları yapıldı. Türkiye'deki takımlar Beşiktaş harici editten yapıldı ve gerçeğe uyarlandı.
* Klasik takımlara Joga Bonito ve Winning Eleven takımları kuruldu. Joga Bonito'da 90'ların sonları ve 2000'lerin yıldızları bulunurken, Winning Eleven'da günümüzün yıldızları bulunuyor.
* En gerçekçi beIN Sports scoreboard yaması bulunmakta.
* Avrupa'daki önemli kulüplerin 2018 formaları bulunmakta.
* Piyasadaki şu ana kadar yapılmış en iyi Beşiktaş 3 yıldızlı logosu ve yeni sezon forması bulunmakta.
* Joga Bonito takımında bulunan Ronaldinho ve Ronaldo Nazario'nun yüzleri bulunmakta.
* InMortal tarafından yapılmış dünyada önde gelen stadyumlar bulunmakta. Camp Nou, Santiago Berbabeu, Old Trafford, Juventus Stadium, Alianz Arena, Signal Iduna Park, Ülker Stadyumu, Türk Telekom Arena vs...
KURULUM
1.Adım: Öncelikle PES 2017 2018 Transfer Yaması + Efsane Takımlarla Süper Lig 2018 adlı yamayı indirelim ve rardan çıkartalım
2.Adım: Rar içinde bulunan download klasörünü oyunun kurulu olduğu bölgeye kopyalayalım. Örnek: C:Program Files (x86)KONAMIPro Evolution Soccer 2017
3.Adım: Rar içinde bulunan PES2017-DpFileList Generator v1.8 + DLC 1.0 byBaris adlı dosyanın içindeki PES 2017 - DpFileList Generator by Baris adlı programı YÖNETİCİ ÇALIŞTIR diyerek açalım. Üstte bulunan Cpk Path: bölümündeki yere Choose Path'e tıklayarak Pro Evolution Soccer 2017download klasörünü seçelim. Ardından aynı şekilde allta bulunan DpFileList: adlı bölüme yine Choose Path diyerek Pro Evolution Soccer 2017downloadDpFileList.bin olarak seçelim. Ardından download klasöründeki cpk halinde olan yamalar çıkacaktır. DLC: sekmesinde muhtemelen DLC v1.0 yazacaktır sizde. Onu No DLC olarak değiştiriniz. Daha sonra altta yeşil yazılı Check All'a tıklayın ve sağ da bulunan Generate DpFileList.bin'e basın.
4.Adım: Rar içinde bulunan KONAMI dosyasını Belgelerim içine atın. Gelen sorulara evet diyin.
http://link.tl/17JPD