Merhaba arkadaşlar eminim hala aranızda FM 12 oynayan vardır. Bütün serileri oynamama rağmen yeni çıkanların hiçbirine ısınamadım. FM 08 den sonra en beğendim oyun olan FM 12 yi oynamaya devam ediyorum böyle devam edersede bırakacağımı düşünmüyorum. Lafı fazla uzatmayayım FM 12 severler için size çok beğeneceğiniz bir yamayı takdim ediyorum. Oyunda en son transferler bulunmaktadır birkaç ss'de paylaşacağım. Kadrolar, güçler, para ödülleri bire bir gerçeğe göre ayarlanmıştır. Pandev - Sosa - Diego Ribas - Cardozo - Fernandao gibi transferler bulunmaktadır. Aklınıza gelebilecek her ligteki bütün yeni transferler mevcuttur. 75000 yeni transfer yapılmıştır.
ÖNEMLİ NOT: ARKADAŞLAR OYUNDAKİ TRANSFERLERİN HİÇBİRİNİ BEN YAPMADIM TRANSFERLER BAŞKASINA AİTTİR. UFAK TEFEK EKSİKLER İLLA OLACAKTIR. DEDİĞİM GİBİ TRANSFERLER OYUNCU GÜÇLERİ AYARLANMASI BANA AİT DEĞİLDİR SADECE YENİ YABANCI KURALINI BEN YAPTIM. TFF'NİN DE UYGULADIĞI GİBİ SPOR TOTO SÜPER LİG İLE BİRLİKTE ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI VE SÜPER KUPA'DA BU KURAL GEÇERLİDİR. EN FAZLA 28 OYUNCU KAYIT EDEBİLİYORUZ. EN FAZLA 14 YABANCI KAYIT EDEBİLİYORUZ BUNUN 11'İNİDE İLK 11'DE OYNATABİLİYORUZ. 3 ADETTE YEDEK YABANCIYI 18 KİŞİLİK KADROYA ALABİLİYORUZ.
NOT 2: Oyunda ilk sezon Barcelona hem Şampiyonlar ligine hemde Uefa Avrupa Ligine gidiyor.
NOT 3: Oyunda Fenerbahçe ilk sezon cezası nedeniyle Şampiyonlar Ligi'ne gidemiyor. Bu ikisini düzeltmeye çalıştım ama yapamadım. Oyunda bu ikisinden başka sorun yok yani oyundan atma kayıtlı oyun açılmama gibi bir sorunla karşılaşmadım gönül rahatlığıyla oynayabilirsiniz.
YENİ TRANSFERLERDEN BİRKAÇ SS

YENİ YABANCI KURALININ OLDUĞUNA DAİR SSLER

İNDİRME LİNKİ
http://s3.dosya.tc/server30/MGssHv/2015Yabanci.rar.html
Belgelerim/Sports Interactive/Football Manager 2012/editor data içine atılacak.
Arkadaşlar buyrun 630 kb'lık bir dosya zaten transferler için değilde en azından yabancı kuralı ve su konuyu hazırlamak için uğraştığım vakit için bir teşekkürü eksik görmeyin.