PabloBatalla1994 Arkadaşlar Nerdeyse 1 Aydır Evde Yokum Bazı Nedenlerden Dolayı Sorunlarınızı Okudum Çözüm Bulmaya Çalışacağım. Ve Bazı Linkler Kırılmış Bunları 1.2 Güne Tekrar Upload Layacağım.
theholigan Arkadaşlar Nerdeyse 1 Aydır Evde Yokum Bazı Nedenlerden Dolayı Sorunlarınızı Okudum Çözüm Bulmaya Çalışacağım. Ve Bazı Linkler Kırılmış Bunları 1.2 Güne Tekrar Upload Layacağım. Stadyumları upload edecekmisin kardeşim ?
celal0101 PabloBatalla1994 Sanırım spiker sesi sorununu çözemiyorsun... Yama çok iyi yalnız sessiz de olmuyor...Bu yüzden yamayı sildim...ancak emek vermişsin yine de eline sağlık...
ahmetkcygt Kardeşim hotfile kapandığı için konamı save dosyalarını filan indiremiorum kitserver faceleri filan bi başka siteye upload etsen ?
Cebrail29 kardeş hotfile olan dosya indirmiyor böyle diyor nasıl yapcaz ? https://hotfile.com/dl/246045383/d838050/A_text_O_Sound.rar.html
winnieth1 kardeş eline sağlık yama güzel fakat şöyle bir problem var oyunun ayarlarıyla fazla oynanmış sanki zorluk seviyesini "üst oyuncu" ya getirmeme rağmen rakip oyuncular sanki "amatörde" veya "normal" oyun seviyesindeymiş gibi oynuyorlar hatta daha iyi anlamak için ptt 1. ligden özellik olarak en kötü takımı aldım karşıma real madrid barca chelsea gibi takımları alıyorum adamlar 90 dakika şut çektirmiyorum ve top kapmakta çok kolay bunu düzeltebilirsen sevinirim hiç tat vermiyor oyun :-)
lakabimHUGOxp KARDEŞ NOLUR BİR DAHA UPLOAD ET YENİ GÖRDÜM ÇOK ARAŞTIRDIM SENİNKİYİ ŞİMDİ GÖRDÜM LÜTFEN KARDEŞ BİDA UPLOADED EDİP VER LÜTFEN YA MEDİAFİREYE YADA TURBOTİTE UPLOADED ET NOLUR KARDEŞ
ozaydin67 kusura bakmayında linke tıklıyorum hiç bi şklde cıkmıyo pesle ilgli hiç bşy yok yani siz neyin kafasındasınız ?? ayrıca da turbomit falan yok rapshird de yok uploid de yok hiç bşy yok kardeş sen bizle kafa buluyosun heralde!!!
Cebrail29 Aynen Öyle kafa buluyor heralde linkler kırık yama diye paylaşıyor.güzelce zippshare upload etsene yama linkleri kırık bizi uğraştırıyorsun.Ayrıca transferler felan güncellersen seviniriz.
Cebrail29 O_text ve uni,boots u indirebiliyoruz.sadece diğerleri yok.e_text,option file,e_sound ile a_sound face-hair bunları upload etcem merak etmeyin,a_sound uda merak etmeyin,ben farklı koycam oda daha iyi.