Tebrik ederim çok iyi çalışmalar :) Facesi olmayan Lig oyuncusu kalmayacak galiba :)) Ekrem - Karcemaskas ve az buçuk serdarda benzerlik sıkıntısı var gerisi çok iyi :)
halil kardeşim yorumun için teşekkür ederim bende senin çalışmalarının sıkı takipçisiyim ve hatta bence aynı yüzleri yapmayalım paylaşıma bile gidebiliriz maksat biran evvel en kapsamlı süperlig yüz paketi oluşsun mesela benim sıradaki yüz paketim trabzonspor olacak
okan abi bu saçları nerden buluosun değişik saçlar bunlar editte yok ? yaması varsa atarmısın
abicim o saçlar yama değil oyunun database inde yer alan oyuncuların saçları üşenmedim hepsinin resimlerini ayarladım önden ve yandan uygun olanı seçip kullanıyorum bazıları cuk oturuyor hatta BURADAN indirebilirsin
ha unutmadan kafa modellerinin saçlarla tam uyumlu olması için kafa modelinde oynama yapman gerekiyor 3ds max te . mesela ben saçın sahibi oyuncunun rx3 dosyasını cff ye çeviriyorum 3 ds maxte onu açıyorum daha sonra facegen den export ettiğim obj dosyasını import ediyorum ve referans aldığım saçın sahibi modelin dışına taşan benim yaptığım modelin kısımlarını bozmadan saçın sahibi modelle hemen hemen aynı hizaya getiriyorum anlatınca çok karışık ama en erken mayısın 2. haftası gibi video ayarlayabilirim ozamana kadar bir dene bakalım ben kurcalaya kurcalaya çözdüm