uA Berk uA beyler Allah rızası için devam edin şu yamaya yaw adamakıllı bi 2013 mod çıkmadı artı tam çıkarılacak deniyor bekliyoruz iptal deniyor tüm moraller alt üst oluyor ondan bu kadar tepki gösteriyor millet haliyle bu yama olmassa farklı bir yama çıkartın bn bilsem yama yapmayı bn kendim yapacağın
uA Berk uA beyler bir tane yama buldum bunun aslı ney http://soccercenter.net/dosyalar/spartak-patch-2012-2013_2498
bykaracivi45TR buraya yorum atıp durmayın Neo'ya konuyu silmesini rica ettim. Konuyu incelerken bu yersiz konuşmalarınızı görmesin lütfen... ***saygılarımla - bykaracivi45TR***
bkaracan Güncel olduğu için buraya yazıyorum her sitedeki linkleri kırık olan ve bi türlü ulaşamadığım creation master 08 yamasını sitede yeniden güncel şekilde yayınlarsanız makbule geçer...
Forvetizim Oyun mu oynuyorsun kardeş?Bir git bir gel.Yada kendini göstermeye mi çalışıyorsun? Yine boş boş eleştiri yapacaksan boşuna yorma kendini.
leazoqli buraya yorum atıp durmayın Neo'ya konuyu silmesini rica ettim. Konuyu incelerken bu yersiz konuşmalarınızı görmesin lütfen... saygılarımla - bykaracivi45TR Kardeşim bence yamayı bırakmamalısın. Bence yamanın açılış tarihi çok yanlış. Bu Tarihi yaz ayına denk getirebilseydik yama tıkır tıkır ilerleyebilirdi. Bence yamayı yaz'a erteleyelim ve yamayı daha iyi bir yama ekibiyle yapmaya başlayalım. Yinede bırakmak istiyorsan karar senin. Saygılarımla...
OsmanErdogan Bence yama Sorumlusu Değişmeli Efekan abi alabilirse iyi olur Efekanda Kaç Ay Oyaladı Milleti Fifa07 Yamasında Ortada Bişey Yok.
MeSSi.10 Bence yama Sorumlusu Değişmeli Efekan abi alabilirse iyi olur Efekanda Kaç Ay Oyaladı Milleti Fifa07 Yamasında Ortada Bişey Yok. bence yorumunu sil efekan abiyle ilgili yeni tartışma çıkabilir
OsmanErdogan Bence yama Sorumlusu Değişmeli Efekan abi alabilirse iyi olur Efekanda Kaç Ay Oyaladı Milleti Fifa07 Yamasında Ortada Bişey Yok. bence yorumunu sil efekan abiyle ilgili yeni tartışma çıkabilir tartışma konusu yaratmak için yazmadım efeken abiye geçsin demişsin onu cevapladım.