CenkE CenkE Forma Çalışmaları konusuna hoşgeldiniz... Akhisar Belediye Trabzonspor Acemi olduğum için Trabzonspor rengini tutturamadım.
RebelliousRapper arkadaşlar ben elazığspor forması yapcamda ARMİN logosunu felan bulamıom napabilrm logo paketi yokmu ? buarada mrpayne sendeki templateyi versene
bykaracivi45TR ***mesela Trabzonun formasındaki gögüs kısmında kırmızı çizgiler eğik bi şekil almış ya onu nasıl yapıyorsun ?***
Mr.Payne arkadaşlar ben elazığspor forması yapcamda ARMİN logosunu felan bulamıom napabilrm logo paketi yokmu ? buarada mrpayne sendeki templateyi versene
Dj_BlenD mesela Trabzonun formasındaki gögüs kısmında kırmızı çizgiler eğik bi şekil almış ya onu nasıl yapıyorsun ? onların kalıpları var abi kalıbı alıp oturtuyorlar
bykaracivi45TR **tmm kardeşim bunun gibi ama bunu demiyorum.. mesela ben bu trabzon stili yerine başka bişey kullancam o zaman o kıvrık yerleri nasıl ayarlıcam onu diyom**
Dj_BlenD tmm kardeşim bunun gibi ama bunu demiyorum.. mesela ben bu trabzon stili yerine başka bişey kullancam o zaman o kıvrık yerleri nasıl ayarlıcam onu diyom Anlamadım acaba onu temsilen bi resim gösterirmisin?