Career modunda oynamak için storedan birşey almanız lazım arkadaşlar.
Neyse ben sorunlarıma geleyim. Careeed modda oynuyorum Fenerbahçe ile. 2 sıkıntı farkettim. Alexin staminası okadar düşük ki 1 maç yapıyor 4 maç sonra anca tekrar oynayabiliyor. İkinci olarak ise Yobo da aynı. 1 maç yapıyor sonra 3 maç stamina yok. Bu oyuncular direk çöp oluyor yani. Düzeltebilir misin? Birde bu sorunmu bilmiyorum ama 3-4 oyuncunun interceptionu 1 gozukuyor. Mesela Gökhan Gönülün interceptionu 1 olması imkansız araya giren bir defans oyuncusu sonuçta. Zaten 1 sene sonunda +10 interception falan kazanıyor. Bunları düzenlersen sevinirim.
Edit: Tahminime göre yobo 75-85 Alex 60-65 arası olmalı staminaları. Yanlış hatırlamıyorsam alex 28 yobo 38 staminası.
1.Alex'i sileceğim zaten takımdan. Staminasını düşük yaptım bilerek ama tekniğini de aşırı koydum. Sonuçta bu sene Alex koşmadı üstelik gitti.
2.Bunlara ne zaman baktın? Çünkü dün bir güncelleme yapmıştım Fener'e...düzelmişti güçler.
3.İlk başta Lisanslı oyuncuların bazılarının bazı güçleri DB'ye aktarılmadığından çok güçsüzlerdi(Egemen,G.Gönül vs.)...Şimdi onlar düzeldi.
4.Kariyerde sorun yaşayan arkadaşa ben yardım edemem çünkü daha ne oyun elimde ne de yamayı gördüm.