alperen muslera volkandan 5 güç daha mı güçlü sana göre? salihi az daha zorlasan oyunun en hızlı adamı yapacakmışsın hem ziegler hem hasan ali devşirme sol bek rieradan daha mı kötü? bir sürü hatan var onu bunu geçtim galatasarayı öyle yapmışsın ki burak 84 drogba 86 snejder 87 selçuk 84 melo 80 semih 80 muslera 84 bu ne olum real madrid mübarek drogba gibi çin ligine kadar düşmüş oyuncu 86 ysa hep kendi liginin en iyi takımında oynamış krasic nasıl 74 olabiliyor? yükledim senin versiyonunu fakat bana söylede şu oyuncu güçlerini ayarlayayım ayarlanıyorsa bir yerden zaten galatasaraylısın vermişsin galatasaraya vermişsin galatasaraya tamam fener şampiyonlar liginde değil ama avrupa liginde %70-80 final oynama şansı olan bir kulüp tottenham elenirse kupayı kaldırmaya aday bir kulüp oyuncuları bu kadar alt seviye olamaz
-Evet, Muslera şu anda Volkan'dan 5 puan daha güçlü.
-Salih'i hızlı yapmadım, çabuk yaptım. Aradaki farkı anla.
-Riera, Sol Kanat halindekiyle orada oynuyor. Sol bek'te oynadığında doğal olarak gücü azalır.
-Ultimate Team'a bak bakalım Burak kaç oldu? TOTW 27!
-Drogba, Sneijder Lisanslılar. Direk DB'den aldım. Krasic oynamıyor bile takımda.
-Oyuncu güçlerini benden başka kimse değiştiremez.
-Sırf sen dedin diye Galatasaray'ı çok güçlü yapmış olmam ben. Bunu facebook'taki grubumda tüm kullanıcılara sorupta yaptım.
--------------------------------------------------------------
-Sen Fenerbahçe manyağı olunca dünya onun etrafında dönmez. Zaten benim ligim beğenilmeseydi tüm dünyada en çok indirilen, en çok oy alan FIFA 13 ligi olmazdı.
-Senin tipindekiler süper...işine gelen yerleri hiç konuşmaz ama kendi takımının rakibi 2 puan güçlü olsun Allah Allah! Yer gök birbirine girer.
-Drogba Çin Ligi'ne kadar "düşmedi"...O zaman Eto'o nasıl o kadar güçlü, Hulk nasıl o kadar güçlü? Anelka? Keita?