Arkadaşlar benim sorunumu ve çözümü için yaptıklarımı yazayım.
Season maçlarından önce, diğer online oyunlarda ise maç sonlarında menüye dönerken sürekli atıyordu oyundan beni. Format, oyunu tekrar indirme vs... bir çok şey denedim. Ea sorun hattında 4 adviserle tartıştm sürekli saçma sapan aynı önerileri sundukları için. Ekran kartı driverim da güncel görünüyordu. Ben de win7 otomatik yüklediği için ayrıca nvidia sitesinden son driver'ı indirip manuel kurulum yaptım ve sorunum kısmen düzeldi.
Sonuç ise; Season oynayabiliyorum, fakat sadece favori takımım yaptığım Galatasaray ile oynayabiliyorum. Başka bir takım seçmek istediğimde direk atıyor. (Buna da şükür). Diğer online oyun bölümlerinde ise problem yok, maçlardan sonra oyunda kalabiliyorum. Ayrıca bazı maçlara giremiyorum nadiren de olsa, arenada kalıyor oyuncu.
Bir diğer can sıkıcı sorun ise, bağlantımın 3 mbit'e düşmesinden mi, oyundan mı bilemiyorum; bir gecikme var oyunda hafif de olsa. Ben bazı yönlerden başarılı bulsam da cidden hevesim kırıldı biraz gerek problemlerden, gerekse biraz oyunu Pes'e benzetmeye çalışmalarından.
Patch'i bekliyorum sabırla.