ya orası öyle de ama anında gösterse daha etkili ve yerinde olur. peste topu stadın dışına yolluyorum mesela , onu bile 3 kere farklı kamera acısıyla gösteriyor :D
50 pozisyon mevzusunu şöyle açıklayayım : sen faul yapıyosun mesela avantaj veriyo sonra 2. yaptığın faulde avantaj olmayıp hakem faulü verince bi intro devreye giriyo ilk yaptığın faul için koşarak sana sarı kart gösteriyo.Tamam fifa kurallarında bu var ama çok sık oluyo bu uyuz oluyorum :)
he anladım. onda senin de dediğin gibi bi kural hatası yok.
ben 5. dakikada kartlık pozisyonda hakem avantaj verdikten sonra, sırf denemek için bütün ilk yarı paslaştım. ilk yarının son düdüğünü çaldıktan sonra geldi sarı kart gösterdi. unutmuyor yani :)
ama ben de çok sık olmuyor ya. eğer çok sert oynarsan tabiki daha sık rastlanır bu olaya da, ben aşırı sert oynamadığım için çok sık olmadı bende.
benim merak ettiğim bir şey daha var. hep uğraşırım ama bir türlü yapamadım, denk gelmedi :)
mesela bir oyuncu ile kartlık faul yaptın, hakem avantaja bıraktı. aynı oyuncu ile tekrar sarı kartlık faul yapınca, iki tane sarı kart gösteriyor mu? :)