bnm işletim sistemim 2006 da aldım pc yi 1 gb ram ve ekran kartı adlım
işlemci:intel pentium dual core e 2140 1,60 ghz değiştirmedim 2006dan beri
anakart :msı unuttum markasını
ram:2gb
hdd:80 gb ama 10 tane oyun var ve 25 gb boş yer
ekran kartı:asus geforce gt 430 1gb ddr3
pes 12 13demo full ayarlar 0 kasma ile oynuyabiliriyorum ama fifa 12 medium biraz kasıyor fifa 13 low kasmıyor very low deil normal low işlemciden kastığını düşünüyorum win7 ultimate 32 bit var nfs shift grid prototype dirt 3 gibi oyunlarda kasma yok pesdede kasma yok tek fifa da zorlanıyor pc gameboostrla onuyom fifayı bu pc ne nası diosunuz ve korner ve taçda atma ytok klavye ile oynuyom mouse klavye değil işlemci değiştirmek istiyom öğrenciyik 6 yaşında aldım pc yi ustasıyımdır affetmem çok ii anlarım ama pcm yeni oyunlarda kasmaya başladı işlemciden dolayı olduğunu düşünüyorum internetede çok güvenemiyorum anakasrtımın kaldırabileceyi en iyi işlemci intel core 2 duo e 6700 sizce nasıl bir işlemci ve kaç tl pıyasada bulunmaz değilmi 80 gb harddiske 10 tane oyun sığsırabilirirum pcm bayha hızlı ama işlemci kullanımı herşekil cpu kullanımı %95-100 oyunlardada öle ama kasmıyor ekran kartıma adam oyun oynayamssın demişti bn oynatırım dedim ve oynatıpyrum bu devirde yorumlarda core i3 e kötü siyen adamlar var fifa 13 lowda kasar diolar i 3 sinirleniom ama üye olmaya uğraşamıom buraya üye oldum en sonunde 7 senelik işlemcile fifa 13 oynanırmıymış diye