Yorumlara bakıyorum da sanki resmî bir açıklama gelmiş gibi hemen gaza gelmiş birçok kişi.
Biraz sakin olun, bu EA tarafından gelen resmî bir açıklama değildir, bir EA yetkilisi olduğu sanılan kişinin kişisel sayfasından paylaştığı bir yazıdır. Fazla abartıyorsunuz.
Ligimiz olmamasına rağmen FIFA 12yi orijinal almıştım, kısmetse FIFA 13ü de orijinal alacağım. Orijinal oyun öyle bir haz ki, getirisi o kadar çok ki, inanın STSL felan hiç aramıyorsunuz, en azından ben aramadım yani. Elbette ligimizin olmasını çok isterim, fifa 13 ile gelen yeniliklerle birlikte ligimizin de olduğunu düşünemiyorum. Tadından yenmez.
Ayrıca, ligimizin FIFA 13te olacağını düşünüyorum & umut ediyorum. Çok değil, daha 2 hafta önce FIFA13ten E3 konferansından haberler vardı ve Çek ligi & STSL nin geri döndüğü, Suudi Arabistan liginin de ekleneceği açıklanmıştı.
Bence EA tarafından resmî açıklamalar dışındaki duyumlara pek itibar etmeyin, boş yere sıkıntı yaşatmayın kendinize.
Orjinal oyunun hangi anlamda getirisi çok açıklar mısın ?EA serverlerindan belki TR ligi indirebiliyor olabilirsiniz peki EA dan Türkçe dil desteği indirebiliyor musun ?
Üzerine yama da yüklenmiyor bildiğim kadarıyla.
Al işte, gaza gelenlerden birisi de en başta sensin.
Yahu bu ne heyecandır, ne celâldir? Yaşına göre fazla çocuksu davranıyorsun. Önceki mesajını da kastediyorum . Kampanya felan başlatalım demişsin. Eğer ligimiz oyunda olacaksa, bu kampanyalar hiçbirşeyi değiştirmez, olmayacaksa da bizim yapabileceğimiz hiçbirşey yok.
Değil 1000lerce , milyonlarca mail de yağsa EAya, yine de bu, sonucu değiştirmez.
Lisans anlaşamalarına bağlı bu olay, herkesin isteğine göre değil.
Bir oyundan alacağın keyfi yalnızca dil desteğine ve ligimizin oyunda olmasına bağlıyorsan, kusura bakma ama çok dar görüşlüsün derim ben sana. Çok tek düze düşünüyorsun.
Şimdi burada orijinal oyunun getirilerini tek tek anlatmaya kalksam, koca bir sayfayı kaplar herhalde, orijinal alıp oynamayan bu getirileri bilmez, bilemez.