emircan1925 peki son iki sorum 1. Ben 10 adet .png uzantılı numara dosyasını nasıl .rx3 formatında birleştirebilirim? 2. Senin Galatasaray Kırmızı ve Beyaz fontların 30. sırada ancak sarı renkte 30 numara galiba başka bir takımın...ben .rx3 dosyasını hazırladıktan sonra hangi numaraya koyayım? Yada FIFA 07 deki gibi boş slot varmı FIFA 12'de? 1. FIFA 12/Game/data/sceneassets/kitnumbers klasörü içerisinden .rx3 uzantılı herhangi bir dosyayı alıp masaüstüne at. Rx3master ile bu dosyayı aç. Sonra PNG numaralarını yükleyip kaydet. İlk yazan numaranın ID'si ikinci yazan da rengin ID'si. 2-FIFA 12'de de boş slot var. Ben 29 sonrasını boş diye sıralı bir şekilde gittim. 29-Beşiktaş 30-Galatasaray 31-Trabzon 32-Lotto 33-Fenerbahçe ... vb. Ama 30 boş değilmiş. 30 Inter'in numaralarıymış onun üzerine yüklemişiz. Biz nanodetailed yamasında 46'ya kadar kullandık. 46'dan sonrasını kullanabilirsin ya da üzerlerine yükleyebilirsin. Oncelikle merhaba yaptıgınız formalar gercekten cok basarılı elinize sağlık.bir ricam var galatasaray kırmızı(3.) formada kullanmak için sarı renkteki numara stili lazım.kendim boyayıp halledemedim rx3 master programını bulamadım bir türlü.mümkünse paylaşır mısınız rica etsem şimdiden teşekkürler
BLACK EAGLE5 Harbiden kardeşim her geçen yıl daha mükemmel formalar yapıyorsun ellerine sağlık helal olsun süper kaliteli formalar yapmışsın...
suat27 fifa 12 oynamıyorum ama çok süper formalar yapıyorsun. bu arada tavşanlı linyite yapmış olduğun düz çubuklu formada renklerin yeri ters olmuş. http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=33525
gokhanka fifa 12 oynamıyorum ama çok süper formalar yapıyorsun. bu arada tavşanlı linyite yapmış olduğun düz çubuklu formada renklerin yeri ters olmuş. http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=33525 Renkler ters değil. Senin gösterdiğin farklı modelde bir çubuklu forma. Gaziantep'in giydiği stilden senin gösterdiğin. TFF'nin sitesindeki Tavşanlı formaları benim yaptığım şekildeydi. Demek ki farklı bir modelde bir çubuklu daha yapmışlar. Bir sezonda 3 tane çubuklu forma yaptırmaları çok saçma gerçekten.
returnbadboy Abi diğer bankasya formalarını nezaman koyucaksın fifa 12 oynuyorum garip geliyor birisi 12 birisi 13 forması :)
gokhanka Formalardaki tarzımda köklü değişiklikler yaptım. Yeni sezonda büyük farklılıklar olacak. O yüzden bütün formaları sıfırdan başlayarak yapmaya başladığım için PTT 1. Lig formaları aksadı. Detay çizgileri ve dikişleri tamamen farklı ve daha gerçekçi bir stile göre yapıyorum artık. Detay çizgileri daha belirgin ve kabartma kesim gibi. Örnek olması açısından her markadan bir forma koyayım. Ancak bu yeni stil formaları bu başlıkta yayınlamak yerine FIFA 13 başlığında yayınlamayı düşünüyorum. Aradaki farkı anlayabilmeniz için eski stildekileri de koyuyorum. Karşılaştırma yaparak farkları görebilirsiniz. ESKİLER
ardayuksel Gökhan abi formalarını adını belirterek fifa 13 61 yamasında kullanabilir miyiz.Kararlarına saygılıyız
Carricudizilla Formalardaki tarzımda köklü değişiklikler yaptım. Yeni sezonda büyük farklılıklar olacak. O yüzden bütün formaları sıfırdan başlayarak yapmaya başladığım için PTT 1. Lig formaları aksadı. Detay çizgileri ve dikişleri tamamen farklı ve daha gerçekçi bir stile göre yapıyorum artık. Detay çizgileri daha belirgin ve kabartma kesim gibi. Örnek olması açısından her markadan bir forma koyayım. Ancak bu yeni stil formaları bu başlıkta yayınlamak yerine FIFA 13 başlığında yayınlamayı düşünüyorum. Aradaki farkı anlayabilmeniz için eski stildekileri de koyuyorum. Karşılaştırma yaparak farkları görebilirsiniz. ESKİLER Formaları bu tipte yapacaksan gölge dosyalarını da yapman gerek. EA'nin zaten asıl kurnazlığı oradaydı. Işık efektlerini forma harici öbür dosyalarla sağladığından senin de bu dosyaları yapman gerek.
kayras FENERBAHÇE 12/13 Formaları abi çubukluyu taraftara göre yyapmıssın çünkü ligde veya AVL DE fb arkası ya sarı ya da lacivert giyor bu bi eleştiri değil bi kardeşin abisine söylediği bi detay lütfen bi düzenle
Lacivert21 Scn nano detailed 12 kullanıyorum cm 12de süper lig takımları gözükmüyo ve diğer takımlara forma yüklüyorum kaydediyorum ama oyunda bir değişiklik olmuyo ne yapmam lazım
darkdevil123 paylaşım için teşekkürler... ŞANLIURFASPOR'unkÜ'DE GÜZEL OLMUŞ... FAKAT URFASPOR YAMASI OLSA FİFA 2012'İÇİN... :D
vizza Futbol kitleri dükkanı. Gerçekten bir çok şey var. Ben burada tavsiye. Sürece onun yeni bir değer olarak. http://www.wysjg.com/, son yıllarda yeni bir futbol takımı. Burada bulabilirsiniz.