@MaNiAc_EgE: Hollanda'ya bende çok şaşırdım. Maalesef şampiyon olamadık :(
@Highlander: Yok Burak daha iyiydi :)
@İbrahimovic.: Ben maça başladığımda fark yiceğimizi bekliyodum. Fark attık :D
@Cristiano Ronaldo: Sağol kardeşim.
@ChivasRegal: Valla hazırlık maçlarından sonra daha ilk maçta fark yiceğimizi düşündüm ama unuttumki turnuvalarda Çılgın Türkler kolay kolay pes etmez :D
@omer5941: Teşekkürler. İnşallah ilerde gelecek devamı :)
@Live_Soccer: Burak grup maçlarından sonra durdu. Gol atamadı. Eğer atsa şampiyon olurduk.
@ogz96: Rusya'yı geçtik ama yarı finalde elendik maalesef kardeşim :(
@Cris..: Valla yarı final geldi hocam ama şampiyon olabilirdik. Kaçtı elimizden.
@MrRondo: Ruslar hafif geldi kardeşim :)
@nusta055: Ruslar pert :D
@Luis Nani: Portekiz maçında Ronaldo'dan çok korkuyodum. Ama fena kilitledik. İşi Sabri ve Egemen devraldı :D
EURO 2012 Çeyrek Final Maçı: Rusya

EURO 2012 Yarı Final Eşleşmesi: Fransa

EURO 2012 Yarı Final Maçı: Fransa

EURO 2012 AVRUPA ŞAMPİYONASININ ŞAMPİYONU: ALMANYA!!!
Turnuvanın Altın Ayakkabısı: Burak Yılmaz

Turnuvanın Takımı:

DÜNYA SIRALAMASI:
Temmuz Ayı Dünya Sıralaması:

TURNUVA DEĞERLENDİRMESİ:
Turnuvaya başlamadan önce hazırlık maçlarında çok kötü performans sergiledik. Bu performansla birlikte turnuvada hiçbir varlık gösteremeyeceğimizi düşündüm. Ama oyuncularım beni yanılttı. Gerçekten çok iyi performans sergiledik. Gruplarda Hollanda gibi bir takıma 6 gol attık. Portekiz'i sahadan sildik (Sabri şov :D ) Gruplardan sonra Rusya ile karşılaştık ve hafif geldiler. Daha sonra yenilenen genç ve dinamik kadrosuyla karşımıza Fransa geldi. Zor bir maç olacağını biliyodum. Burak ve Arda'ya güveniyodum. Ancak ikiside maçta etkili olamadılar. Burak yine çaba gösterdi ancak Arda resmen sahada dolaştı. Sonuç olarak finale çıkamadık. Finalde Panzerler Fransayı devirip Avrupa Şampiyonu oldular. Bu turnuvada aldığımız sonuçlarla Dünya Sıralamasında 2002 yılında olduğu gibi yine ilk 10'a girdik. Şimdi hedefimiz Brezilya'da düzenlenecek olan 2014 Dünya Kupası....
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar :)