MateJa Yama gerçekten çok güzel. Fifa 12'nin hayatımda oynadığım en iyi oyun olmasında çok büyük payı var. Herkesin ellerine sağlık. Sorum şu; orijinal Fifa 12 almak istiyorum. Bu yamayı yükleyip, online oyunlarda Türk takımlarını seçebilir miyim? Eğer öyleyse 1 yıl daha Fifa 12 oynayacağım :) Malesef bu mümkün değil.
Yamindro Yama gerçekten çok güzel. Fifa 12'nin hayatımda oynadığım en iyi oyun olmasında çok büyük payı var. Herkesin ellerine sağlık. Sorum şu; orijinal Fifa 12 almak istiyorum. Bu yamayı yükleyip, online oyunlarda Türk takımlarını seçebilir miyim? Eğer öyleyse 1 yıl daha Fifa 12 oynayacağım :) Malesef bu mümkün değil. Çok teşekkürler cevap için:)
akorali53 fifa 13 scn nano çıkacak mı çıkacaksa ne kadar bir zaman sürer merakla bekliyoruz ayrıca sizinle nasıl irtbata geçebilirim
murat3601 Merhaba.Yamayı düzgün bir şekilde yükledim fakat oyunu başlata tıklamama rağmen oyun hiçbir şekilde açılmadı.Yamayı kaldırmayı düşnüyorum fakat uninstal bulamadım.yamayı nasıl kaldırabilirim.illa oyunu baştan mı yüklemem gerekiyo.Bilgilendirirseniz sevinirim.
Neo Merhaba.Yamayı düzgün bir şekilde yükledim fakat oyunu başlata tıklamama rağmen oyun hiçbir şekilde açılmadı.Yamayı kaldırmayı düşnüyorum fakat uninstal bulamadım.yamayı nasıl kaldırabilirim.illa oyunu baştan mı yüklemem gerekiyo.Bilgilendirirseniz sevinirim. Denetim masasında program ekle kaldırda olması lazım.
Muslera30 arkadaslar benim bir sorum olucak bu fifa 13 benim laptop ta calisirmi VGA ati mobility radeon 5470 512mb memory 2 gb CPU Ath.64 p320 oyunu indirmeyi dusunuyorum da.
fuatalb Bir şey sorucağım; Bu fifa 13'ün yamasını çıkarıcakmısınız? Çıkarırsanız çok iyi olur. Çıkarsa ne zamana olur? Saygılar
fredfred dostum bunda en son transferler güncel mi acaba ( meireles,egemen,krasiç,mcgregor,s.bamba,emerson,janko vs vs
memoali01 abi ben SCN Nano Detailed 12 Yaması v2 FINAL Sürümünü yükledim freework network yükledim ama masa üstündeki scnyi açmıyo sonra fifa12 nin kendi simgeden açıyorum bu sefer menagerlik yapamıyorum bana yardım edermisiniz elinize sağlık çok güzel olmuş yama :) :) :) :) :) :) :)
asigotr Tuş Ayarlarını yapıp Geri gelmek için escye basıyorum kapanıyo oyun Yardımlarınızı beklıyorum..
exxonn Ya herkesin genel bir isteği var en güncel transfer yamasını yapın lütfen adminler aramadığımız yer kalmadı ilgilenen olursa sevinirim...
ozCANdemir Arkadaşlar emeğinize sağlık çok güzel bir yama olmuş... Lakin bir sorum olacaktı; Skorboard tabelasında Türkiye Ligi'nde oynarken ''Lig TV'', şampiyonlar ligi maçı yaparken de ''şampiyonlar ligi logosunun olduğu skorboard'' var mı? Skorboard'ta şampiyonlar ligini seçtiğimde tüm maçlar şampiyonlar ligi skorboardıyla oynanıyor... Lig'de ayrı skorboard, şampiyonlar ligi'nde ayrı skorboard durumu var ise sevinçten ağlayabilirim şuan :) ama yok herhalde öyle bir şey :/