Öncelikle yama mükemmel bir kaç sorun var büyük sorunlar belki ama haricinde mükemmel bir yama hatta inşallah seneyede türkiye ligi olmazda bu şekilde kapsamlı bir yama ile oynarız.Ancak daha öncede belirttim 2. sezonda oyundan atıyor 35 sayfanın her birini okudum ama olmuyor .Bakın siz bize burada yardımcı olmak zorunda değilsiniz daha önceki sayfalarda saçma sapan gerginlikler var herkes aklına geleni yazmış ve boş yere bilgi kirliliği oluşmuş .
Benim sorunum = İlk defasında fenerbahçe ile 2. sezon 21. haftada takvim ilerlerken oyundan attı sonra sildim oyunu ccleanerlada temizlik yaptım fifa12ye ait hiç bir belge kalmadı bilgisayarımda sonra yeniden kurdum şu özel güncelleştirmelerlede denedim bu seferde milan ile 2. sezon 21. haftada attı sonra bucaspor ile ve realmadrid ilede . Bence sorun o takvim ilerlemesinde ki oyuncu veya takımlardan veya farklı bir bilginin eksikliğiyle alakalı bu sadece fikrim bu kez tamamıyla bilgisayara format attım ve yeniden deniyorum artık bu soruna bir çözüm bulunmalı sadece bu konuyla ilgili en büyük bilgi yamanın yapımcıları ve hazırlayanındadır diye düşünüyorum sizlerde 6 sezon yaptım atmıyor diyorsunuz ancak gerçekten atıyor dilerseniz bir iki gün içerisinde video çekip yollıyım herhangi bir hata olmadan takvim dolarken atıyor sizden rica ediyorum bu sorunu bir çözüm bulabiliyorsanız bulun eğer yoksada tüm bu emekleriniz için teşekkürler yama gerçekten mükemmel şimdiden kolay gelsin diyorum .