veskagan Benim pc de crysis2 gibi oyunları hiç kasmadan rahatlıkla oynayabiliyorum ama bu oyun kasıyor yeni sürümü tekrar indirdim umarım sorunum düzelir
Allstars Öncelikle merhaba bu sitede yeniyim. Nano Detailed yamasının v.2 final versiyonunu yükledim menajer kariyeri açmak istiyorum fakat takımı seçtikten sonra ayarlarda ilerle deyince oyundan atıyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
Dobrovski Merhaba, Ben önceki Lig Tv scoreboardunu kullanmak istiyorum, acaba yamanın önceki sürümünden dosya kopyala-yapıştır yaparak değiştirme imkânım var mı? Varsa hangi dosya? Elinize sağlık.
eymenyakuphotmailcom YAA OF C:Program Files (x86)FIFA 12 YE YÜKLÜYORUM YANLIŞ YERE YÜKLEDİN DİO TAM OLARAK NEREYE YÜKLÜCEM NOLUR SÖYLERMİSİNİZ
AslanKurt1313 Merakımı mazur görün lâkin aklıma takılan bir sual var.Takımların yeni formaları çıktığında yani en azından 5 büyükler için forma güncelemesi yapsanız :) Ve ya yapacakmısınız?
gokhanka Merakımı mazur görün lâkin aklıma takılan bir sual var.Takımların yeni formaları çıktığında yani en azından 5 büyükler için forma güncelemesi yapsanız :) Ve ya yapacakmısınız? Daha formalar çıkmadı bile. Bunu söylemek için çok erken. _wolff_ arkadaşımız zaten şimdiden Bursa, GS ve TS'nin formalarını bitirmiş onun konusundaki formaları kendi oyununuza CM12 ile yükleyebilirsiniz.
benharper23 Herkese merhaba. Öncelikli olarak yaptığınız çalışmalardan ötürü çok teşekkür ederim. Forma, yüz vs konular benim için çok önemli değil ama yakın zamanda en azından düşen çıkan takımlarla ilgili bir yama planınız var mı merak ettim. Kısa zamanda böyle bir yama olursa tadından yenmez heralde. Emekleriniz için sonsuz teşekkürler. Saygılar.
ChivasRegal Elinize ve emeğinize sağlık. Harika bir yama görünüyor. 4 yıl aradan sonra bana FIFA oynattıracaksınız :D Sırf bu yama için Fifa oynayacağım :) Özelden arkadaşlar oyunun indirme linkini atarsa sevinirim. Tekrar elinize sağlık .
gokhanka **FIFA 12 için başka yama çıkarmayacağız gibi duruyor. Herhalde bundan sonra çalışmalarımız devam ederse FIFA 13 için olur. Ayrıca düşen çıkan takımları siz kendiniz CM 12'den ayarlayabilirsiniz.**
Deivid de souza ne yapmamız gerekiyo onun için bi de Sow'un bildiğin veya senin kullandığın bi faceni verebilir misin bana rica etsem?
Yamindro **Herkese merhaba. Klasörü otomatik belirleyeceğini sandım ve yamayı yanlış klasöre kurdum :). Uninstall'ı da bulamadım. Nasıl kaldırabilirim?**
DasMotiv Hocam yama gerçekten oyuna zevk verdi benim için sıkılmıştım :D Ama bişey söyleyeceğim , krampon kısmı kötü olmuş , kramponların isimleride yazmıyor , sanırım oyunun orjinalindaki kramponların aynısı.
kaananil123 harikada bnm sınır 4 gb nasıl yüklicem bnde v2 var da güncelleme yapsanız allah rızası için