ecilk 3 seneden beri fifa özlemi cekiyom ram 3.5 ekran kartı: nvidia 9800 gt ama işlemci :( İntel Pentium 4 3.40 Offfffffffffffffff
InvisiblePlayer 3 seneden beri fifa özlemi cekiyom ram 3.5 ekran kartı: nvidia 9800 gt ama işlemci :( İntel Pentium 4 3.40 Offfffffffffffffff Adam oynayamazsın yazmamış ben o ekran kartıyla Highgda 60 FPS alıyordum üstüne birde 8X AA koyuyordum Nvdia denetim masasından işlemcin yeter bence çok üzme kendini
crazygenc windows XP SP3 intel core İ3 CPU 550 @ 3,20 ghz 4 GB ram ekran kartıda Nwidia GeForce GTS 250 1 GB kaldırırmı ?
Mr.Payne windows XP SP3 intel core İ3 CPU 550 @ 3,20 ghz 4 GB ram ekran kartıda Nwidia GeForce GTS 250 1 GB kaldırırmı ? Medium High arası açar.
bulkane Önerilen olması garip gerçekten minimumdur bence :/ Garipsenecek bir durum yok burada, ilk mesajda yazan bilgiler "önerilen" gereksinimlere ait. En düşük 2gb ram veya 9800GT ekran kartı isteyek hâli yok ya fifanın. Battlefield 3 değil ki bu, fifa. Geçen sene de böyleydi önerilen gereksinimler.
bulkane Önerilen olması garip gerçekten minimumdur bence :/ Garipsenecek bir durum yok burada, ilk mesajda yazan bilgiler "önerilen" gereksinimlere ait. En düşük 2gb ram veya 9800GT ekran kartı isteyek hâli yok ya fifanın. Battlefield 3 değil ki bu, fifa. Geçen sene de böyleydi önerilen gereksinimler.
safamacit Önerilen olması garip gerçekten minimumdur bence :/ Garipsenecek bir durum yok burada, ilk mesajda yazan bilgiler "önerilen" gereksinimlere ait. En düşük 2gb ram veya 9800GT ekran kartı isteyek hâli yok ya fifanın. Battlefield 3 değil ki bu, fifa. Geçen sene de böyleydi önerilen gereksinimler. Önceki yıllar hakkında pek bilgim yok sadece garipsediğimi söylemek istedim.
TuluyhaN İsletim sistemim WinXp. Ekran kartının ne sorunu var anlamadım.. ? Medium - High Oynarsın :D
Juvixted Grafik olarak pek bir değişiklik olmadığı için Fifa 12'yi oynayabilen arkadaşlar bunu da oynayabilir. ;)
Mr.Payne 3 GB Ram 520m ekran kartı ve i3 işlemci var highta açarmı ? bu arada işletim sistemi windows 7. Arkadaşlar oyun kasıyor 1200x600 de açıyorum low yapıyorum gene kasıyor bunun ne ile alakası olabilir ? Laptop kullanıyorum. _____________________________________________________________________________________________________ Herkesten özür diliyorum VSYNC açıkmış artık 1366x768 + Highta bile kasma yok :)
patagon1907 işlemci:intel(R)core(TM)duo cpu t6600 @ 2.20ghz ram: 3gb sistem türü:64 bit işletim sistemi ekran kartı:nvıda geforce gt240m cuda 1gb windows 7 benim pc kaldırırmı aceba ?
taboodestroyer **Full ayarlarda ve Full HD çözünürlükte açtım oyunu. Oyun acayip hızlıydı. FPS'yi 60'da kilitleyip oyun hızını "slow" yapmama rağmen hızlı oyun. Biraz daha yavaş olması lazım. FPS'yi 30'da kilitleyince de takılmalar oluyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu arkadaşlar?**