calderonbaba69 adamın dibisin ama şu benim istekleri yapsan çok ii olacak yasin abi :D malesef bende texture yok :D
leazoqli kendime "Yama Ustası" lisansı verdim - sizce hak ediyor muyum ?? bence yama ustası ne demek professionelsin sen :D
bykaracivi45TR adamın dibisin ama şu benim istekleri yapsan çok ii olacak yasin abi :D malesef bende texture yok :D söylediğin oyuncular çok tanınmış değil abicim sonra benzerlik sorunu çıkıyor lütfen texture getirin...
bykaracivi45TR kendime "Yama Ustası" lisansı verdim - sizce hak ediyor muyum ?? bence yama ustası ne demek professionelsin sen :D eyvallah (:
bykaracivi45TR Cok ıyısın beeea bıde HAMIT ALTINTOP VARMI ? iyi söyledin abicim Hamit Altıntop'a süper bir güncelleme face'i çıkarmayı düşünüyorum... bekleyin ;)
bykaracivi45TR Görmeyeli kendini bayağı geliştirmişsin tebrik ederim. eyvallah :) her sayfaya ayrı ayrı bakmanı tavsiye ederim... ben de yama yapımcısıyım ama bi site lisansım eksik işte (:
JesperS Hepsine baktım. Çok iyiler bu başarını büyük çaplı bir patch çıkararak süslemelisin ve emin ol ki rütben anında gelicektir.
bykaracivi45TR Yasin hâla Hamit'i bekliyoruz. :) kardeşim bikaç tane versiyon çıkarcam bekleyin! ;) Hem Hamit hem de Selçuk için...
bykaracivi45TR Hepsine baktım. Çok iyiler bu başarını büyük çaplı bir patch çıkararak süslemelisin ve emin ol ki rütben anında gelicektir. eyvallah tavsiyen üzerine tüm çalışmalarımı bir mega-pack'te toplamayı düşünüyorum :)
bykaracivi45TR yasin benim bi önceki sayfada verdiğim textureleri yapar mısın tamam kardeşim yarın da ona başlıyorum...
JesperS Hepsine baktım. Çok iyiler bu başarını büyük çaplı bir patch çıkararak süslemelisin ve emin ol ki rütben anında gelicektir. eyvallah tavsiyen üzerine tüm çalışmalarımı bir mega-pack'te toplamayı düşünüyorum :) Çok iyi olur. Çünkü bu şekilde emeğinin karşılığını alamayabilirsin.
batuhanbecel1 Bencede mega-pack güzel olur GS-FB-BJK-TS gibi takımların bazı tanınmış faceleri, formalar (2013 sezonu Tanınmış Takımlar - Barca gibi) Bence güzel olur yani.
FearLess5541 kardeş hakem yaması çıkarmayı düşünüyorumda bana cüneyt çakırın facesini yaparmısın? http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/79/C%C3%BCneyt_%C3%87ak%C4%B1r.JPG/270px-C%C3%BCneyt_%C3%87ak%C4%B1r.JPG şimdiden teşekkür ederim :)
bykaracivi45TR Yasin hâla Hamit'i bekliyoruz. :) HAMİT ALTINTOP FIFA 08 FACE FINAL by karacivi45 saygılarımla - bykaracivi45TR