delihoroz Neo abıı s.a bende bısey soraacaktım sevdıgımız oyuncuların yaslarını kucultup karıyere oyle baslamak ıstesek nasıl yaparız bunu acaba 2011 de felan mumkundu bu ama 12 de yok bu secenek bı yardmcı olursan sevınırım kolay gelsın
Discrete Temiz kurulum yaptım 2-3 kez denedim ama kariyer modunda açılırken atıyor oyundan tek yaşayan bende değilim bu sorunu ?
lokum6356 kariyerde 1 saat oynadım kendi kendine oyundan attı Ve sonra kayıtlı olan kariyere giremeye çalıştığımda açmadan oyundan attı nasıl çözebiliriz bunu
orion1907 Kariyer modda oyundan atan arkadaşlar önce oyunu denetim masasından kaldırsın sonra belgelerimden fifa kılasörünü silsin ve yeni bir kurulum yapıp yamayı uygulasın ben bu şekilde oyundan atma sorununu çözdüm
orion1907 benim sorunum ise başka kariyer mod oynarken rakibin tarafını başka bir joystick ile seçemiyorum oysa v1.4 ile v1.5 yamalarında bu olay gerçekleşiyordu acaba bunun için ne yapmam gerekiyor
PRGmr Teşekkürler SCN... Ben önünüzü açık görüyorum ilerde yankı uyandırmanız büyük bir ihtimal.. yamayı çok beğendimm.. fakat küçük bi sorun var kaka yine chelsea ya gitti :D
1905MT1905 kasma sorunu için fifa 12 dosyasındaki game dosyasına girip fifa setup dosyasıına girip fifa config e tıklıyoruz ardından game settıngs den wait for vsnyc nin yanınddaki tiki kaldırıyoruz bendede vardı yaptım kasma filan kalmadı
tolga6 **Öncellikle çok güzel bir yama olmuş ellerinize sağlık.. Benim bir sorum olacaktı oyun bana çok hızlı geldi önceden böyle değildi sebebi ne olabilir acaba? Bir de kariyer seçecekken oyundan atıyor**
Hooijdonk88 Arkadaslar yamali oyunu Windows 7 64 bitte calistirabilen varmi? Evet.Problemsiz calisiyor. ;)
N.G. BARISH Arkadaslar yamali oyunu Windows 7 64 bitte calistirabilen varmi? Evet.Problemsiz calisiyor. ;) Peki bende neden calismiyor? Kafayi yiyecem kac saattir ugrasiyorum olmuyor. Yamayi yükleyince calismiyor. Nerde yanlis yapiyorum? Arkadasim yaptigin belli birsey bir ayar filan varmi?
bahadir_Akcay_ ordusporda bruno napoli eduardo vargas istanbulda jaba ismail bangura nantes şimdilik gördüğüm transfer eksikleri bunlar onun dışında ellerineize sağlık....sorunsuz oynuyorum
serhan062697 Çok Saolun Emeği Geçen Herkese Teşekkürler Çok Güzel Bi Yama Olmuş Fakat Kariyer Modda oyuncu oluşturduktan sonra kulüple sözleşme imzalıyorum ve oyundan atıyor.. Acill Çözüm :confused:
rangeros elinize sağlık. play off sistemi seçeneği gördüm şuan süperligdeki playoff sistemi mi eklendi oyuna? öyleyse çok iyi olmuş.
Dos_Santos_27 Beyler Bende 1.5 Kurulu Şuan Onun Üstüne Kursam Bir Şey Olurmu Yoksa Oyunu Silip baştanmı yüklüyeyim ?
N.G. BARISH Administrator olarak kurdun mu yamayi? Evet hem admin olarak kurdum, hem admin olarak calistirdim defalarca, ama sonuc hep ayni. Allah rizasi icin biri bisey biliyosa söylesin ya, harbi kafayi yedim, calismiyo.
Dos_Santos_27 Arkadaslar yamali oyunu Windows 7 64 bitte calistirabilen varmi? Evet.Problemsiz calisiyor. ;) Peki bende neden calismiyor? Kafayi yiyecem kac saattir ugrasiyorum olmuyor. Yamayi yükleyince calismiyor. Nerde yanlis yapiyorum? Arkadasim yaptigin belli birsey bir ayar filan varmi? Kardeş Bende Win 7 64 Bit Kullanıyorum.Bilgisayarımdaki FIFA 12 Dosyasının Adını fifa 2012 yaptın mı acaba ?
Neo Beyler Bende 1.5 Kurulu Şuan Onun Üstüne Kursam Bir Şey Olurmu Yoksa Oyunu Silip baştanmı yüklüyeyim ? Emeği geçen herkese teşekkürler :) #1- ATMA SORUNU Oyunda atma filan yok arkadaşlar. Sorun sizden kaynaklanıyor büyük ihtimalle. Oyuna daha önce bir yama eklediyseniz bu yüzden atabilir. Sorun yaşayanlar temiz kurulum yapsın. #2- KASMA PROBLEMİ Oyunu cracklemeyin. Sadece bunu kurun. Kasma problemi bu yüzden oluyor. Oyunun kendisinden kaynaklı bazı kasmalar olabilir. Ani dönüşlerde veya pas atacağınız zaman kasılıp sizi sinir edebilir. Bende de bazen oluyor çünkü. Ama dediğim gibi crack yapmadan bunu kurarsanız minimuma inecektir bu. #3- ORİJİNAL OYUNUMU BOZAR MI? Orijinal oyununuzda kurarsanız online oynayamazsınız. #4- ÖNCEKİ KARİYERLERİM BOZULUR MU? Önceden kariyeriniz varsa onu unutun artık. #5- GÖRÜNÜM SORUNLARI Görüntü sorunları ekran kartınızla alakalıdır. NVidia için söylüyorum. 2x 4x 8x vs olan kısmı yükselttiğinizde böyle bir sorun kalmaz. Sorununuz varsa biraz ayar yapmanız lazım yani. #7- TÜRKÇE YAMA Türkçe yamada eksikler var ve tamamıyla bitmesi imkansız gibi bir şey. Belki forumda makalelerin olduğu kısımları yayınlarız vakti olan google translate kullanmadan çeviri yapabilenler yardımcı olur ve hızlı bir şekilde bitirmeye çalışırız. Herkesin çevirisine güvenmediğim için kimseye vermedim. Benim a dediğime başkası z diyebiliyor çünkü. Yorum farkı yüzünden kafa karışıklığı olması muhtemel. Sadece diğer admin arkadaşımız 03GS1905'den yardım aldım biraz. Makaleleri foruma açma fikri de ondan geldi. Açıkcası ben buna karşıydım bahsettiğim yorum farklarından dolayı. Ancak çevirileri tekrar bu şekilde gözden geçirmek belki daha kolay olabilir. Çeviri yapan arkadaşlar Türkçe karakter(klavye) kullanmalı ve dile hakim olmalı. Geleceğim yerine gelcem diye çevirirse işi uzatırız. NOT: Son olarak MateJa ve benim çok fazla zamanım olmayacak. Bu yamada belki de son işlerimizdi bu. Keyfini çıkarın. İyi oyunlar :)