Çözmeye çalıştım ama ne yaptıysam olmadı en son çözüm önerisi isteyeyim dedim.
Sorum ise Titreme. Bu titremeyi nasıl kaldıracağız...
Sahanın alt tarafına gelince titriyor hızlı pas atınca titriyor. Yavaş oynarken titreme yok denecek kadar az..
Oyunu kaldırdım tekrar kurdum ve v2.1 kurdum. Belgelerim FIFA 12 sildim tekrar profil ayarları oluşturdum...
Not: v2 de böyle bir sorun yoktu...
Kolay gelsin...
Wait for Vsync seçeneği işaretli mi? Bir de monitörünün yenileme hızına bak. 60-75 hz civarı olması gerekli onun da.
Evet Wait for Vsync seçeneği işaretli. Ekranın yenileme hızı da 60.
Sorunu dile getirmeden çözmek istedim ama ne yaptıysam (Oyunu Mod seçiciden de çalıştırdım.
Ayrıca Mod seçiciyi açıp bu sefer oyunu kendi kısa yolundan da başlattım yine titriyor.) çözülmedi bir türlü.
Bir danışayım dedim yama da yapılması gereken bir şey vardı da gözden kaçırdım acaba dedim.
Sistem full hiç bir oyunu kaldırmama gibi bir lüksü yok.Bilginize.Ekran kartım ZOTAC GTX550 TI (NVIDIA). Kolay gelsin...
Bu aralar da FINAL sürümü çıkma olasılığı nedir gelecek mi FINAL sürümü, gelecekse boşuna uğraşmayım FINAL gelecekse oynamayacağım bekleyeceğim çünkü. Herkese İyi oyunlar...
Bende en ufak bir titreme yok. Yamadan dolayı değil yani kasması. Sistemini uzun süredir kullanıyorsan format at derim. Format atınca FIFA canavar gibi çalışıyor :D Ya da ekran kartı driverını güncellemeni de tavsiye edebilirim. Ama format kesin çözüm ;)
Ekran Kartı sürücüsünün güncellemesini her zaman yapmaktayım.Zaten yeni sürücü çıkınca uyarı alıyorum hem NVIDIA programından hem Windows Update den.
Format konusuna gelince yeni formatladım 1 haftalık. ;)
Titremenin yama ile alakası yok olabilir belki ama şöyle bir şey de var. Oyunu yeni kurup açıyorum titreme yok yamayı kuruyorum titriyor. Ayrıca diğer oyunlar da da hiç bir sorun yok.
1- Yanlış anlamayın ama bu durumda siz olsanız Kendi PC niz de mi hata ararsınız yoksa kurduğunuz her hangi bir yamada mı ararsınız ?
Sorunumu dile getirmeden şunlardan olabilir diyerek tavsiyelerinizi daha önce yaptım.
Gözden kaçırdığım ne olabilir ki ?
Bir sorum daha vardı ama gözden kaçmış sanırım cevap alabilirsem ona göre hareket edeceğim.
2- Bu aralar da FINAL sürümü çıkma olasılığı nedir gelecek mi FINAL sürümü, gelecekse boşuna uğraşmayım FINAL gelecekse oynamayacağım bekleyeceğim çünkü.
İlgilendiğiniz için Teşekkür ederim... Herkese İyi oyunlar...