Sadece Nano Detailed kurulu oyunun üzerine silmeden kurup, yeni profil açarak oynayabilirsiniz.
hocam dede ile frikik çekerken atıyor tekrar tekrar denedim bir çözümü varmı acaba ?
10 kere kontrol etmeme rağmen CM'nin yüzünden çıkan bir problem daha. CM 12 programı ile bakıldığında sorun yok gibi görünüyor ama oyunda problem oluşturuyor. Dede'nin frikik stilini değiştirerek çözüm bulunabilir.
Genel bir açıklama yapmak gerekirse ;
Diğer sorunları henüz incelemedim. Yamayı anca yapmaya vakit buluyoruz. Okul yüzünden üzerinde uğraştığım çok sayıda proje mevcut zaten. Dolayısıyla oynamaya ve test etmeye çok vaktim olmuyor. Gökhan'ın da vakti olmuyor. Buna rağmen yaklaşık 10'ar kere farklı takımlarda hem normal lig sistemini hem play-off sistemini 4'er sezon simulate ederek ilerleyip denedim öyle yayınladım. Sorunsuz oynayabilme ihtimali yüksek. Ancak CM 12'den kaynaklanan problemli bir oyuncu bile sorun çıkarabiliyor ve o oyuncunun problemli tarafıyla karşılaşıldığında oyundan atma ile sonuçlanıyor. :) Gökhan da ben de dikkatli şekilde ayarladık oyuncuları ama tekrar tekrar söylüyorum CM 12 haberimiz olmadan çok problem çıkarabiliyor.
Takvimi hazırlarken çakışma olmaması için Ş.Ligi, Avr.Ligi ,Türkiye kupası, Süper Lig ve Bank Asya maç tarihlerini tek tek hafta hafta kağıtlara dökerek inceleyerek ayarladım. Ve bunu Play-off sistemi ve Normal lig sistemi için ayrı ayrı yaptım. Takvimler sorunsuza yakın oldu diyebilirim. Bu yüzden oyunu sorunsuz şekilde oynayanlar az sayıda olmayacaktır.
En iyisi bir test ekibi kuralım gönüllü arkadaşlar varsa. Bu ekip söyleyeceğim yerleri inceleyip geri bildirim yapsınlar. Final sürümü yapıp yayınlayalım ve bu projeyi kapatayım artık. Çok yorulduk gerçekten :) Zaten eklenecek pek bir şey kalmadı. Yapacağımız tek şey ufak tefek düzenlemeler.