öncelikle elinize sağlık fakat bişiyi merak ediyorum benim fia 2012 de tek v.2 yüklü direk bunu üstüne kursam sorun yaşarmıyım ??
Hayır, hiçbir sorun yaşamazsınız.Üzerine yükleyebilirsiniz.
Öncelikle dikkate alıp ilgilendiğin için sağol kardeşim.
Hazırladığınız ilk sürümde vardı bu.O zaman nasıl yapabilmiştiniz? Eğer diğer liglerden birinin gerçek fikstürünü iptal ettiysen yine aynısını yapabilirsin diye düşünüyorum.
Rastgele ayarı oyuna bırakırsan oyun çok saçmalıyor.Daha ilk haftadan derbiler felan geliyor , iyi olmuyor.
Çok da mühim değil STSL dururken başka ligin fikstürü benim için.
Hiç olmazsa seçenek olarak sunabilirsin gerçek fikstürü, eğer mümkünse.
öncelikle hala şu bir nevi adminlik olayına alışamadım gitti bulkane kardeşim mesajından alıntı yapıcam diye düzenledim sonrada silmek zorunda kaldım kusura bakma ama alıntı olarak ekledim mesajını :) neyse bulkane kardeşimizin de belirttiği gibi bu sürümden öncekinde sanırım v2 den önce ki sürümde maç saatleri ayarlanmıştı hatta bazı stadlar gece maçlarını desteklemesede maçlar en kötü akşama doğru oynanıyormuş gibi oluyordu (standart ayarlarda derbi maçları saçma sapan öğlen güneşi altında olabiliyor ) kısaca bu düzenleme oyunu çok daha keyifli bir hale getirmişti umarım bu son sürümde de bu ayar mümkün olur da lig çok daha keyifli bir hale gelir olmasada çok zahmete girmeyin atma sıkıntısı halledilmiş zaten bu halde de çok doyurucu benim fikrime göre
Ne kusuru ağabey.Olur öyle arada. :)
v2den önceki değil, güncellemesiz yayınlanan, ilk çıkan ana yamadan bahsediyorum.Onda vardı gerçek fikstür, sonra çalıntı yapıldığı için Sezai kardeşimiz bu özelliği iptal ettiğini açıklamıştı.O günden beri gerçek fikstür yok yamada.
Yamayı henüz indiriyorum , merak içerisinde fikstür olayını görmek için bekliyorum.