kursatergul evet öylede denedim olmadı Sorunun halledilmiş olmasına sevindim.... iyi oyunlar herkese... harbiden salaksın sen olmadı diyorum abuzer
sayko_38 elinize saglık gerçekten güzel yama olmuş bence en büyük artısıda bank asyanın olamsı bide resmi transfer yamasının üzerine kursak herheangi bir sorun olurmu tşklerrr :)
yusufali619 Kurdum Oynuyorum Şuan Harika Olmuş Bank Asya1.lig Harika Beğendim Eylenceli :D Teşekkürler
Matthaus Yamada emeği geçen arkadaşların eline sağlık. SoccerCenter.Net'in kıymetini bilin. SCN olmasaydı belki de FIFA'da hiç bir zaman Türkiye ligleri olmayacaktı. Diğer sitelerde sözde yama yapamazdı :D
apo_1995_1905 İndirdim, Yükledim oyuna girmeden önce bir kez daha teşekkür etmek istedim. İyi ki varsınız, hep bizimle olun inşallah. EMEĞİNİZE SAĞLIK
CerberusQ7 kasma sorunu için ne yapabilirim önceden kasmıyordu yardım lütfennnnnnnnnnnnnn Dostum bendede oldu açmak için "Scn nano detailed 12" exe'sine tıkla ama oyunu başlatma sonra oyunun dizininden normal fifa 12 ile aç
amatdamat gökhanka ve MateJa abi guti, nonda ve pinoyu serbest futbolculara nasıl ekleyeceğim?(CM 12'yi hala kuramadım)
CASPER_01 öncelikle ellerinize sağlık benim aslında pek ümidim yoktu buda diğerleri gibi olacak diye... beni yanılttınız çok teşekkür ederim.
bersem abi çok iyi güzelde mesela beşiktaşta veli, tanju vb. yükselen grafik çiziodu aksine güçleri iyice düşmüş oyunda