12tufekci12 birde 2.1de çok önemli deil ama 6 yabancı sınırı(+2+2)olmadan olursa ve milli takıma seçilme olursa çok iyi olur ve o mili maçı oynama veya izleme.ama olmasada olur yani o kdr da önemli deil
Bozkurt_MasteR Tamam ağabey. Şimdi oynuyorum kariyer modu ancak bir sorunum daha var. Kasma artıyor bu seferde de. İlk mesajdaki notu okudum ancak anlayamadım biraz daha açıklar mısınız? Büyük bir önemle rica ediyorum. Sorumu cevaplamanızı çok istiyorum. Şimdiden teşekkürler. Ve unutmadan bazı hataları size bildirecektim. Oyun ayarlarımda ekran 800x600 boyutunda ayarlarım ve aşağıdaki scoreboardlar yerine oturmuyor. Ek olarak bir şey daha diyeceğim. Volkan Demirel'in yüzünü biraz daha benzetebilir misiniz? FIFA'nın yaptığı yüz bile daha iyi. Resimler:
serkan4423 birde 2.1de çok önemli deil ama 6 yabancı sınırı(+2+2)olmadan olursa ve milli takıma seçilme olursa çok iyi olur ve o mili maçı oynama veya izleme.ama olmasada olur yani o kdr da önemli deil şaka mı bu bunu fifa kendi yapamamıs :)
gokhanka Tamam ağabey. Şimdi oynuyorum kariyer modu ancak bir sorunum daha var. Kasma artıyor bu seferde de. İlk mesajdaki notu okudum ancak anlayamadım biraz daha açıklar mısınız? Büyük bir önemle rica ediyorum. Sorumu cevaplamanızı çok istiyorum. Şimdiden teşekkürler. Ve unutmadan bazı hataları size bildirecektim. Oyun ayarlarımda ekran 800x600 boyutunda ayarlarım ve aşağıdaki scoreboardlar yerine oturmuyor. Yanında HD yazan scoreboardlar 16:9 ekranlarda tam olarak oturur. Yabancı liglerinde hepsi HD olduğu için 800x600 yani 4:3 çözünürlükte tam oturtamazsın. Ekran çözünürlüğünü 16:9 olacak şekilde ayarlaman gerekiyor. Kasma olayında da SCN Nano Detailed 12 kısayolunu yönetici olarak çalıştır ama oyunu buradan başlatma normal FIFA 12'den başlat bu şekilde kasma yapmaz. birde 2.1de çok önemli deil ama 6 yabancı sınırı(+2+2)olmadan olursa ve milli takıma seçilme olursa çok iyi olur ve o mili maçı oynama veya izleme.ama olmasada olur yani o kdr da önemli deil Bu imkansız birşey. serkan4423'ün de dediği gibi EA bile dediğini yapamamış ya da yapmamış.
theboss78 arkadaslar cok sayfa oldugundan ınceleyeedım gecmısı ama yamayı kuramıyorm kurarken bı hata verıyo bı dosya yulenemedı dıye,,cöuzumu nedır bılen varmıdır
berkaysahbaz Updateyi bir an önce çıkarın lütfen kariyer modu yapamıyorum herşey süper ama 3.sezon dan sonra boş geçiyor ..
gokhanka SCN Nano Detailed 12 v.2.1 - Yapılanlar -Play-Off sisteminde 3. sezona başlarken atma problemi giderildi. 2015 yılının takviminden bir görüntü. -Normal lig sistemi ve Play-Off sisteminde takvim gözden geçirildi. Olası çakışmalar düzenlendi. -Mod seçici için kısayol tuşları programlandı. Klavyeden 1-2-3-4-5-6-7 tuşları ile oyunu simge durumuna küçültmeden mod değiştirme olanağı. -Frikik olunca oyundan atma problemi giderildi. -Semih Şentürk özel yüzü yapıldı. -Hatalı oyuncu bilgileri düzenlendi. -Türk oyuncuların isimleri (ad soyad olacak şekilde) yazıldı. -Rusya'da önemli bir kaç transfer yapıldı. Ek olarak; -Türk milli takımı iç saha-dış saha formaları yenilendi -Bank Asya 1.Lig'de Türk vatandaşı gözüken yabancıların gerçek uyrukları düzenlendi -Çoğu sol ayaklı oyuncunun doğru ayakları ayarlandı -Yaşında problem olan oyuncuların yaşları düzenlendi (ör. Aykut Akgün) Eklemeyi unuttuğum 2 özellik daha var. 1- Süper Lig'deki bütün oyuncuların kramponları nike,adidas,puma,umbro,lotto gibi markaların gerçek kramponları olarak ayarlandı. Bank Asya'dakilerinkini daha önceden zaten o şekilde ayarlamıştık. 2-Mersin İdman Yurdu parçalı ve sarı formaları yeniden yapıldı.
kmrtc v2.1 ÖNERİ vallaha kardeşlerimin emeğine sağlık sizlere tek bir önerim var ilk 11'de 6 yabancı kuralını uygulayabilir misiniz. artık bu da olursa ea yetkililerine mail atıp neden sizle çalışmayıp başkalarına her ay maaş verdiklerini soracağım. tam bir simülasyon olacak, gerçek ve eksiksiz. çalışmalarınızda kolay gelsin.
orion1907 v2.1 ÖNERİ vallaha kardeşlerimin emeğine sağlık sizlere tek bir önerim var ilk 11'de 6 yabancı kuralını uygulayabilir misiniz. artık bu da olursa ea yetkililerine mail atıp neden sizle çalışmayıp başkalarına her ay maaş verdiklerini soracağım. tam bir simülasyon olacak, gerçek ve eksiksiz. çalışmalarınızda kolay gelsin. Hadi 50 küsür sayfa olmuş okumadın onu anladık da ya kardeşim bari son sayfayı okuyaydın.
CASPER_01 elin değmişken fenerbahçe,sakarya, bolu,akhisarın kaleci formalarını değiştirirsen çok makbule geçer.
alimayk92 gökhan abi istediğim 2 topuda ekler misin lütfen kimsenin itiraz etceğini sanmıyorum t 90 tracer kırmızı beyaz ve t90 tracer hi vis lutfen abi cm den oyuna nasıl aktif ediliyor bilmiyorum
CerberusQ7 **Takım dengeleri eşit mi acaba çünkü az önce Beşiktaş ile Fenerbahçe Süper kupa yaptım yendim alt+tab yapıp bir programı kapattım bir daha giremeyince res attım şimdi oynmak istemiyorum 30 kere kendine oynattım 30 kere Fenerbahçe yendi bu nasıl oluyor anlamıyorum**
akeno33 yama için teşekkürler ancak yamayla 2 sezon oynayabildim 3.sezon bomboş geçiyor yani fikstür boş ilerliyor,belki bir hjata vardır dedim tekrar 2 sezon ilerledim yine aynı 3.sezon yok
12tufekci12 stoch,serdar aziz,yobo,,özgür çek,burak yılmaz,egemen-sivok,hamit,semih kaya,dia,topuz ve hatırlamadğımı önemli oyuncuların güçleri yükseltir misiniz türklere önem verelim
ank serkan yama için teşekkürler ancak yamayla 2 sezon oynayabildim 3.sezon bomboş geçiyor yani fikstür boş ilerliyor,belki bir hjata vardır dedim tekrar 2 sezon ilerledim yine aynı 3.sezon yok o sorun için oyunu açarken normal lig statüsünü seçmelisin o zaman sorun düzeliyor...
Bozkurt_MasteR Yanında HD yazan scoreboardlar 16:9 ekranlarda tam olarak oturur. Yabancı liglerinde hepsi HD olduğu için 800x600 yani 4:3 çözünürlükte tam oturtamazsın. Ekran çözünürlüğünü 16:9 olacak şekilde ayarlaman gerekiyor. Kasma olayında da SCN Nano Detailed 12 kısayolunu yönetici olarak çalıştır ama oyunu buradan başlatma normal FIFA 12'den başlat bu şekilde kasma yapmaz. Tamam ağabey cevapladığın için çok teşekkürler. Çok soru soruyorum ama size bir soru daha sormak istiyorum. Özelliklerde: -Şampiyonlar Ligi Modu -Avrupa Ligi Modu -Türkiye Kupası Modu yazıyor da onlar ne oluyor? Yani turnuva vb. şeyler mi? Ayrıca bu modları nereden kullanabiliriz? Yani bu modu nerden seçip oynayabiliriz? Sizin yaptığınız 'SCN Nano Detailed 12.exe' yi açtığımda aşağıda 'Mod Seçici' var. Galiba oradan seçiyoruz da 'Özel Ayarlar' deyince Şampiyonlar Ligi maçı yapınca Şampiyonlar Modu etkinleşiyor, Avrupa Ligi Maçı yapınca Avrupa Ligi modu mu etkinleşiyor? Lütfen şu son sorularımı cevaplayın. Şimdiden teşekkürler.
12tufekci12 Yanında HD yazan scoreboardlar 16:9 ekranlarda tam olarak oturur. Yabancı liglerinde hepsi HD olduğu için 800x600 yani 4:3 çözünürlükte tam oturtamazsın. Ekran çözünürlüğünü 16:9 olacak şekilde ayarlaman gerekiyor. Kasma olayında da SCN Nano Detailed 12 kısayolunu yönetici olarak çalıştır ama oyunu buradan başlatma normal FIFA 12'den başlat bu şekilde kasma yapmaz. Tamam ağabey cevapladığın için çok teşekkürler. Çok soru soruyorum ama size bir soru daha sormak istiyorum. Özelliklerde: -Şampiyonlar Ligi Modu -Avrupa Ligi Modu -Türkiye Kupası Modu yazıyor da onlar ne oluyor? Yani turnuva vb. şeyler mi? Ayrıca bu modları nereden kullanabiliriz? Yani bu modu nerden seçip oynayabiliriz? kardeş o madlarda türkiye kupası seçince atv skorboardı çıkıyor şampiyonlar ligi seçince star tv logosu çıkıyo.yani tvdeki gibi
Bozkurt_MasteR Yanında HD yazan scoreboardlar 16:9 ekranlarda tam olarak oturur. Yabancı liglerinde hepsi HD olduğu için 800x600 yani 4:3 çözünürlükte tam oturtamazsın. Ekran çözünürlüğünü 16:9 olacak şekilde ayarlaman gerekiyor. Kasma olayında da SCN Nano Detailed 12 kısayolunu yönetici olarak çalıştır ama oyunu buradan başlatma normal FIFA 12'den başlat bu şekilde kasma yapmaz. Tamam ağabey cevapladığın için çok teşekkürler. Çok soru soruyorum ama size bir soru daha sormak istiyorum. Özelliklerde: -Şampiyonlar Ligi Modu -Avrupa Ligi Modu -Türkiye Kupası Modu yazıyor da onlar ne oluyor? Yani turnuva vb. şeyler mi? Ayrıca bu modları nereden kullanabiliriz? Yani bu modu nerden seçip oynayabiliriz? kardeş o madlarda türkiye kupası seçince atv skorboardı çıkıyor şampiyonlar ligi seçince star tv logosu çıkıyo.yani tvdeki gibi Tamam da 'Özel Ayarlar' neleri açıyor, neleri gösteriyor?
alimayk92 Yanında HD yazan scoreboardlar 16:9 ekranlarda tam olarak oturur. Yabancı liglerinde hepsi HD olduğu için 800x600 yani 4:3 çözünürlükte tam oturtamazsın. Ekran çözünürlüğünü 16:9 olacak şekilde ayarlaman gerekiyor. Kasma olayında da SCN Nano Detailed 12 kısayolunu yönetici olarak çalıştır ama oyunu buradan başlatma normal FIFA 12'den başlat bu şekilde kasma yapmaz. Tamam ağabey cevapladığın için çok teşekkürler. Çok soru soruyorum ama size bir soru daha sormak istiyorum. Özelliklerde: -Şampiyonlar Ligi Modu -Avrupa Ligi Modu -Türkiye Kupası Modu yazıyor da onlar ne oluyor? Yani turnuva vb. şeyler mi? Ayrıca bu modları nereden kullanabiliriz? Yani bu modu nerden seçip oynayabiliriz? kardeş o madlarda türkiye kupası seçince atv skorboardı çıkıyor şampiyonlar ligi seçince star tv logosu çıkıyo.yani tvdeki gibi Tamam da 'Özel Ayarlar' neleri açıyor, neleri gösteriyor? bak kardeşim o modlar kariyer mod icin gecerlidir mesela gs ile basladn dimi menejere şampiyon oldun sampıyonlarlıgıne katldn we ılk macn geldı sampyonlar lıgı ılk macn mesela munhle ıste o zman maca baslamadan alt tab yapp oyunu asagıya alcaksn o modlardan sampyonlar lıgını sececeksn skorbordn star olcak gercekteki gibi yani topda değişiyo sanırım öle hatırlıyorum cnku..avrupa modu da aynı sey uefa ıcın gecerli turkıye kupası modunuda turkıye kupası macı oldugunda etknlestrcksn snra o macı btrdkten snra tekrar özel ayarları sececksin..özel ayarlara gelnce orda scn yazısnn yannda turkıye logosu war ona tkla ozel ayarlara gırer icinde ligi playoof sklnde yoksa normal lig usulu mu oynamak ıstersn war senn secmne kalms we skorboordlar war super lıgle baslarsan lıg tv bankasyylla baslarsan trt spor gibi..umarım açıklayıcı olmuştur