Arkadaşlar dün öğlen bu yamayı indirdim ve temiz bir FIFA 12 üzerine kurdum ancak oyunum açılmadı E0001 hatası almaya başladım sistemim FIFA 12 ' yi en üst seviyede kaldırıyo kasma problemi olmaksızın ancak FIFA 12 ' yi silip yeniden kurmama rağmen üzerine SCN FIFA 12 Nano Detailed v.2 - Spor Toto Süper Lig ve Bank Asya 1.Lig Yaması'nı kurduğum zaman E0001 hatası alıyorum ve oyunu oynayamıyorum ... Acaba böyle bir problemle karşılaşan var mı? Varsa çözümü Nedir?
Net Framework 4.0 versiyonunu kullanıyorum.
Win XP Professional
3GB DDR3 RAM
1GB Ekran Kartı
Intel Pentium D 3.00 Tİ.
Arkadaşlar dün öğlen bu yamayı indirdim ve temiz bir FIFA 12 üzerine kurdum ancak oyunum açılmadı E0001 hatası almaya başladım sistemim FIFA 12 ' yi en üst seviyede kaldırıyo kasma problemi olmaksızın ancak FIFA 12 ' yi silip yeniden kurmama rağmen üzerine SCN FIFA 12 Nano Detailed v.2 - Spor Toto Süper Lig ve Bank Asya 1.Lig Yaması'nı kurduğum zaman E0001 hatası alıyorum ve oyunu oynayamıyorum ... Acaba böyle bir problemle karşılaşan var mı? Varsa çözümü Nedir?
Net Framework 4.0 versiyonunu kullanıyorum.
Win XP Professional
3GB DDR3 RAM
1GB Ekran Kartı
Intel Pentium D 3.00 Tİ.
ekran kartı markanısın gpu shader 3.0la uygun olması lazım aynı sorun bana fifa 11de oluyodu
NVIDIA GefORCE 9400 GT PİXEL SHADER 3.0 'ü destekliyor zaten sorun ondan değilmiş. Çözdüm ekran kartımı güncellememişim problem ondan kaynaklanıyormuş.. :) Yardımın için saol yinede.. :)
Aslında bu problemi İşyerinde ki Pc de yaşamıştım. Pc de Kullanıcı adı "PAŞA" Türkçe Karakter içerdiği için FIFA ayarlarını değiştirdiğim halde belgelerim/fifa içerisine kaydediyordu TR karakter olduğu için oyun ekstradan C ye Kullanıcılar/PA( yerine simge)A/document and settings içerisine FIFA klasörü oluşturup burada ki eski ayarı baz alıyordu.
Yani ben istediğim kadar setup dan ayarları değişeyim faydası yoktu.
Aynı durum oyun içerisinden kontroller ayarlarını değiştirdiğimde de kaydetmiyordu...
Ne zaman ki Belgelerim içerisinde ki dosyayı bu document and settings klasörü içerisinde ki FIFA klasörüne attım bu hatayı vermedi.
Not: Herkes okusun "Oyunu hiç açılmayan kişilere sesleniyorum"
Oyunu açılacak gibi yapıp açılmayıo atan arkadaşlar;
BelgelerimFIFA 12instance0 klasörü içerisinde ki 1 GB lık replay0 dosyasını salt okunur yapın oyundan atmaz.
Herkese iyi oyunlar...