Kariyer kurallarını okudum, onaylıyorum.
Kariyer Bilgileri
Takım: AFC Ajax
Veritabanı: 12.04 Default
Veritabanı Boyutu: Large
Seçili Ligler: Belçika (Third League ve Üzeri), İngiltere (nPower League 2 ve üzeri), Fransa (National League ve üzeri), Almanya (Second Division ve üzeri), Italya (Serie B ve üzeri), Hollanda (Jupiler League ve üzeri), Portekiz (Second League ve üzeri), Rusya (First Division ve üzeri), İspanya (LIGA adelante ve üzeri), Türkiye (First Division ve üzeri), Arjantin ve Brezilya (View only, Second Division ve üzeri)
Takım Bilgileri

---------------
Amsterdamsche Football Club Ajax, daha çok bilinen isimleriyle AFC Ajax, Ajax Amsterdam ya da Ajax (ismin geçmişi Aias'a dayanır), Amsterdam merkezli profesyonel Hollandalı futbol kulübü. Dünya'nın belli başlı futbol takımlarından olan Ajax, 1900 yılında kurulmuştur. Maçlarını 52,328 kişilik Amsterdam ArenA'da oynar. Ajax dünyaca ünlü altyapısı Jong Ajax ile tanınan çok köklü bir kulüptür. Avrupa'nın en önemli 14 kulübünün bulunduğu eski G-14 kurulunda bulunmaktaydı. Bu bakımdan Avrupa kıtasının en önemli futbol kulüplerinden birisi olduğu rahatlıkla söylenebilir.
Devamı için; http://bit.ly/AmsFGu
Genel Bilgiler
Tam İsim: Amsterdamsche Football Club Ajax NV
Takma İsimler:
de Godenzonen (Tanrı'nın çocukları)
Ajacieden, de Joden (Yahudiler)
de Amsterdammers (Amsterdamlılar)
Renkler: Kırmızı - Beyaz
Kuruluş Yılı: 18 Mart 1900
Stadyum: Amsterdam Arena
Kapasite: 52,328
Amsterdam ArenA

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Muhteşem Taraftarımız

----------------------------------------------------------------------------------------
Başkanımız Uri Coronel ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz

--------------------------------------------------------
Kadromuz

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yıldız oyuncularımız

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Oyun içi bilgiler ve Formalar

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------
ONUR AKTAN AJAX'TA
AFC Ajax, resmi sitesinden daha önce hiçbir tecrübesi bulunmayan Onur Aktan ile anlaştığını duyurdu. Görevine son verilen Frank De Boer ise yaptığı açıklamada ''Çok şaşkınım, ben bu kulübün çoçuğuydum. Bana çok büyük haksızlık yapıldı. Hakkımı arayacağım'' şeklinde konuştu.
Sezon öncesi basın toplantısı.
Ajax'ta göreve başladınız. Neler söyleyeceksiniz?
Bu denli köklü bir kulüpte teknik direktörlük hayatıma başladığım için mutluyum.Başkan ve yönetim kuruluna teşekkür ederim.
Tesisleri gezme şansınız olmuştur, nasıl buldunuz?
Beklediğim gibi, mükemmel.
Personellerinizle görüşme şansınız oldu mu? Değiştirmek istediğiniz personel var mı?
Tabi ki var, personellerle görüşüp fikir ayrılığı yaşadığım isimlerle yolları ayıracağız.
Transfer yapacakmısınız?
Eksik gördüğüm yerlere gerekli takviyeler yapacağız tabi ki.
AKTAN SEZONA TEKNİK KADRO REVİZYONUYLA GİRDİ
Takımdaki antrenörlerin birçoğuyla yollarını ayıran Onur Aktan şunları söyledi.
Staff istediğim seviyede değildi.Antrenörlerin çoğu ile yollarımı ayırıp onların yerine Roger Spry, Carlinhos Neves, John Versleeuwen, Rodrigo Polletto, Luciano Carrioca, Michalengelo Rampulla ve Renato Buso ile anlaştık. Asistan Menejer olarak da Luca Gotti'yi teknik kadromuza kattık. Umarım kulübümüze faydalı olur.
Hazırlık Kampı Başladı!
AFC Ajax ilk hazırlık maçını İngiliz devi güçlü Arsenal ile Amsterdam ArenA'da oynadı. Maç 3-0 sonuçlandı.

-----------------------
Wilfried Ajax'ta

-----------
AFC Ajax , Vitesse forması giyen Wilfried Bony ile anlaşmaya vardı. Transfer için Vitesse kulübüne 3 mil.€ ödenecek.
-------------
Şeytanı çarptılar!
AFC Ajax 2.hazırlık maçında Manchester United'ı bozguna uğrattı. Yeni transfer Wilfried, doğru bir seçim olduğunu gösterdi.

-----------------
Gelecek Mesaj: Kalan hazırlık maçları.
Transfer haberleri.
Sezona giriş.