Yemin ederim bu maçı kazanamazsak rezillik. Ruhlar aleminden en ala ruhu çağırsalar gene de bu maçı yenmemiz gerekiyor. Futbol ruh ile oynansaydı Göztepe şampiyon olurdu. BJK çanakkale geçilmezle bişeyler yapmaya çalışacaktır. Ruhu yakalamış olsalar dahil FB ruhsuz mu oynayacak Kadıköydeki bir Derbide. 3-4'lük maçıda hatırlıyorum ben kaybetsek dahil takımımızı alkışlamıştık o maçta biz gene o mücadeleyi gösterelim kalitesiz bir takım olacak olan BJK'yi 1-0 dahil olsa yeneriz diye düşünüyorum. Rehavete kapılacak bir durumumuz yok puan kaybına tahammülümüz yok GS'nin yenmesi çok daha iyi oldu bu maç öncesi yenmeliyiz başka çaremiz yok.
Bu kadar emin olma. Karşındaki sıradan bir kulüp mü ?
İsmi bir kenara koyarsan şayet küme düşmemeye oynayan Antep,Bursa gibi takımlardan çok daha vasat bir kadroyla karşımıza çıkacaksınız. Ayrıca banko yeneriz gibi emin bir ifadeyi bu yazıda yazmadım yenemezsek şayet bizim ayıbımız olacak sizin başarınız değil.
Sanki imkansız gibi bir şey yenilmeniz ? Kendinizi Barça mı sanıyosunuz ? Neyse.
Bildiğin gibi okuma yazılanı anlamaya çalışarak oku anlarsın Barçayız falan demiyorum tabikide. Takımıma zerre de güvenmiyorum bu kadar eksiğe rağmen yenemezsek KADIKÖY'de bu bizim büyük başarısızlıgımız ve ayıbımız olur diyorum. Ben hayatımda ilk defa bir BJK derbisinde bu kadar ağır favori oldugumuzu görüyorum.
Bu maçı 2-0 falan yendiğimizi düşün sen diğer yenilgiler gibi bir birşey hissetcek misin? Büyük ihtimal olacakları söyleyim ya hakeme sallancak ki büyük ihtimal öyle olur ya da helal olsun mücadeleniz yeter diceksiniz ardından o olsaydı bu olsaydı asla yenemezdiniz olaylarına gireceksiniz falan bunlar çok açık net şeyler çünkü bu maçı kaybederseniz ciddi bahaneleriniz var ve maça bu psikolojide hazırlanmakla kesin yenmek zorunlulugun olarak çıktıgın maç arasında inanılmaz bir fark var. Bu iki uç psikolojinin savaşı olacak yarın. Herkes BJK'den ruh bekliyor bi anormallik onur mücadelesi gibi uç şeyler bekliyor ve BJK bu noktaya geldiyse teknik olarak Fenerbahçe o maçta büyük favoridir ben bunu söylüyorum. Bu şartlar altında yenilme gibi bir durumumuz olmamalı bu yüzden de yeneriz diyebiliyorum.