Tüm yorumlar için sonsuz teşekkürler. Tekrardan kusura bakmayın arkadaşlar, şu son 2-3 haftada çok yoğun bir dönem geçirdim, beklenmedik işler çıktı. O yüzden istediğim hızda güncelleyemedim. Anlayışınız için teşekkür ederim :)
---
Transfer Sezonu Başladı !
Teklifler

Werder Bremen ve Shaktar Donetsk'ten teklifler aldım. Özellikle Shaktar'ın teklifi inanılmazdı. Ancak bu teklifleri reddettim. Çünkü Deportivo ile bu sene Şampiyonlar Ligi'nde önemli başarılara imza atmak istiyorum. Dolayısıyla bu sezonu da Deportivo ile bitireceğim.
Emekliler
Aynı zamanda birçok önemli teknik direktör de emekliye ayrıldı.

Takımımızdan da 3 oyuncu emekliye ayrıldı.

Takımımız ve Transfer Bütçemiz
Yönetimden Minik Oyuncu Antrenörlüğü ile ilgili istekte bulundum ve bu isteğim yönetimce kabul edildi.

İnanılmaz bir transfer bütçesiyle Transfer Sezonuna girdik. :)

TRANSFERLER

1.Transfer : Darren Agostini

Açıklama : Bu sene Şampiyonlar Ligi'nde de mücadele edeceğiz. Dolayısıyla yıldız oyunculara ihtiyacımız var. Ancak bu yüzden genç oyunları göz ardı edemeyiz. Fiziksel anlamda çok güçlü bir defans hattı ve forvet hattı istiyorum. Dolayısıyla Agostini de yaşına rağmen fiziksel olarak çok sağlam bir oyuncu ve geleceği çok parlak gözüküyor. Takımımıza faydası olacaktır. Bu transferi serbest olarak tamamladık.
2.Transfer : Adrian Castro

Açıklama : Yine geleceği parlak, sağlam ve genç bir oyuncuyla anlaştık. Geleceğini parlak gördüğüm bir başka oyuncu. Bu sene de takımımıza katkıda bulunacaktır. Zira 3 kulvarda oynamak derin bir kadro gerektiriyor. Bu transferi de serbest olarak tamamladık.
3.Transfer : Maciej Rybus

Açıklama : Kanatlarda ve beklerde sıkıntımız var. Genel olarak bu bölgedeki oyuncularımız yaşı ilerlemiş oyunculardı. Rybus'ı geçen sene transfer etmek istiyordum ancak olmadı, finansal anlamda çok uzak kaldık. Ancak 1 sene bekleyerek çok rahat bir şekilde transfer ettik. Benitez ile AML bölgesini çok etkili kullanacaklardır diye düşünüyorum. Bu transferi de serbest olarak tamamladık.
4.Transfer : Siphesihle Biyela

Açıklama : Sağ bekte oyuncumuz kalmadı. Dolayısıyla trasfer gerekliydi. O bölgeye ilk transferimizi genç Biyela ile yaptık. Takıma katkı sağlayacağını umuyorum. Ucuz bir transfer oldu. Bu transferi 90 Bin TL karşılığında yaptık.
5.Transfer : Sinan Bolat

Açıklama : Aranzubia'nın yaşlanmasıyla kaleci arayışına başlamıştık. Aklıma gelen ilk isim Sinan Bolat oldu. Sinan için Standard'ın kapısını 5 Milyon TL ile çalmaya hazırlanırken Sinan'ı boşta bulmam beni çok mutlu etti :) İstediğimi aldığım transferlerden biriydi benim için. Bu transferi de serbest olarak tamamladık.
6.Transfer : Jelle Vossen

Açıklama : Lassad ve Eneramo'ya güvenim tam ancak Şampiyonlar Ligi çok farklı bir ortam. Dolayısıyla aklımda bir santrafor transferi vardı. Bu santraforu Portekiz'de Porto'da buldum ve Vossen'i transfer ettik. Bu transferi 14 Milyon TL karşılığında tamamladık.
7.Transfer : Nordin Amrabat

Açıklama : İstediğim aldığım transferlerden biriydi. Amrabat kesinlikle benim taktiğim için çok önemli bir oyuncu olacak. Takıma ve arkadaşlarına alıştıktan sonra harikalar yaratacağına eminim. Ayrıca çetin pazarlıklar sonrası bitirdik bu transferi. Kayserispor açılışı 7.5 Milyon TL ile yaptı. Biz ise 4'te ısrarcıydık. Kayserispor ise 5'ten aşağı inmemeye uğraştı. Ancak sonunda çok iyi bir paraya transferi bitirdik. Bu transferi 4.4 Milyon TL karşılığında tamamladık.
8.Transfer : Julian Baumgartlinger

Açıklama : Yaklaşık 6 ay kısalistemde bekleyen bir oyuncuydu Baumgartlinger. Aslında ilk hedefim oydu ve Caen ne isterse vermeye hazırdım. Vazquez'in yaşlanmasından dolayı kesinlikle gereken bir transferdi ve sonunda bu transferi bitirdik. Bu transferi 11 Milyon TL karşılığında tamamladık.
9.Transfer : José Bosingwa

Açıklama : Pastamızın çileği Bosingwa'ydı bizim için :) Bu transferi de bitirebildik. Alternatifsiz bir bölgeye banko bir oyuncu aldık. Yaşından dolayı verilen para biraz fazla gelebilir ancak ben daha fazlasına bile hazırdım Bosingwa için. İstediğimi aldım :) Bu transferi 14 Milyon TL karşılığında tamamladık.
10.Transfer : Semir Stilic

Açıklama : Ofansif Orta Sahanın Ortası kesinlikle transfer gereken bir bölgemizdi ve bu açığı da çok istediğim bir oyuncu olan Stilic ile kapattık. Takımından koparmak zor oldu ama sonunda Stilic'i takıma kazandırdık. Takımımıza ve arkadaşlarına alıştıktan sonra banko oyuncumuz olacak. Bu transferi 7 Milyon TL karşılığında tamamladık.
11.Transfer : Ragnar Sigurdsson

Açıklama : Tamamen aradığım bir stoperdi Sigurdsson ve bu transferi de bitirdik. Her açıdan takımımız için çok çok öenmli bir futbolcu olacak Sigurdsson. İlk başlarda olmasa da ilerde takımın kesin banko stoperi olacak. 2 "soğuk" stoperimiz İzlandalı Sigurdsson ve Rus Chekmarev harikalar yaratacaklardır diye düşünüyorum. Bu transferi 9 Milyon TL karşılığında tamamladık.
12.Transfer : Petar Zanev

Açıklama : Sol bek en çok transfer gereken mevkilerden biriydi ancak bu transferi en son yapabildik. Bir türlü istediğimiz oyuncuları alamadık. Zanev'e 5 milyonu gözden çıkarmıştım ancak Blackpool 12-13'te ısrar edince vazgeçmiştim. İşte bir türlü sol bek transferi yapamayınca maalesef bu transferi biraz pahalıya kapattık. Yine de verilen paranın hakkını vereceğine eminim. Bu transferi de 10 Milyon TL karşılığında tamamladık.
Transfer Geçmişi

Rochale'da şöyle bir durum oldu ; ilk başta Rochale'ı Xerez'e kiraladık. Bildiğiniz gibi Xerez bizim anlaşmalı olduğumuz kulüplerden birisiydi. Biz Xerezle ilişkimizi kesince Xerez de Rochale ile olan kiralık sözleşmesini feshetti. Sonra da biz onu Osasuna'ya kiraladık ve bir oyuncuyu 2 kere kiralayarak para kazanmış olduk :D
Son olarak da sözleşmemi 3 yıl daha uzattım :)

Hazırlık Kampı

Kamp Değerlendirmesi : Öyle bizi zorlayacak takımlarla oynamadık açıkcası. Sadece ilk Arsenal maçı vardı ve onda da fark yedik zaten :D Ancak yine de taktiğim oturması için iyi maçlardı diyebilirim. Ama Vazquez'in sakatlığı üzdü bizi.

Ayrıca Agostini'nin kısa sürede gösterdiği gelişim bizi çok mutlu etti.

Barcelona da beni şaşırtan bir transfere imza "attırdı". :D

---

Şampiyonlar Ligi Play-Off Turundaki Rakibimiz : Arsenal