Tanju süper olmuş. Ben aurelio yu yapıp okan abiye göndermiştim ama bilgisayarım olmadığından ss alamadım.Diğerlerine başlayamadım ama.Aksilik işte
*abi ben hiçbir yüzü kaybetmedim ama kendi yaptıklarımı pack yaptım sana
Tanju süper olmuş. Ben aurelio yu yapıp okan abiye göndermiştim ama bilgisayarım olmadığından ss alamadım.Diğerlerine başlayamadım ama.Aksilik işte
*abi ben hiçbir yüzü kaybetmedim ama kendi yaptıklarımı pack yaptım sana
Çok iyi gidiyoruz aslında.Yamanın çıkmasına 2 hafta var.Sağlam çalışılırsa yapılması gereken tüm oyuncuların tamamlanacağını düşünüyorum.Takımlarda mutlaka olması gereken oyuncuları önem sırasına göre yazacağım.Bunlarla alakalı tüm model önerilerini imaj paylaşımlarını veya düzenlenmesini istediğiniz textureleri buradan paylaşabilirsiniz.Yazacağım oyuncular bitirilirse yüz konusunda kusursuz bir yama çıkarmış oluruz
Bursaspor
1 Ozan İpek Scott Carson
2 Alfred N'Diaye (Okan abi utkuya ulaş,onun texturesini düzenledim.Yapmıştım ama onu çıkarmayı unutmuşum CM12 den
Prince Tagoe
Galatasaray
Hakan Balta (O kadar oyuncunun yüzü var,bunu da yapmalıyız artık.Kolay bir yüz.Güzel olabilir.
Fenerbahçe
1-Semih Şentürk ,Yobo(Bu ikisinin bugüne kadar neden yapılmadığına hayret ediyorum.İnanılmaz.Yoboyu yapmadığım için beni kınayabilirsiniz. Semihin generic modeli çok yeterliydi (diğer sitenin yamasındaki ama,scn dekini bilmiyorum.)
Mehmet Topuz.
2-Bilica (Bu oyuncu ne kadar gerekli gerçi,futbol tarihinde adının geçmesi dahi gereksiz ama,oyunda benzeyen yüzler bulunabilir,klasik bir surat,kolay bir yüz.piyasada güzel imajlar da var.
Beşiktaş
Egemen(ilk yapılması gereken yüz belki)
Necip Uysal Hilbert ve Gokhanka'nın tamamlanacak yüzleri Beşiktaş için yeterli olabilir. Oyunda Simao rüştü veli ve almeida da mevcut zaten
Pektemek
Trabzonspor
Marek Cech Remzi Giray Kaçar yeterlidir.
Sivasspor
Erman Kılıç
Eskişehir
Dedé,Diomansy Kamara,Alper Potuk,Pele,Vanja İveşa.
(önem sıraasına göre sıraladım,ben olsam bu sırayı izlerdim.Önemli oyuncular.Yapılmalılar.
Kayserispor
Gökhan Ünal,Cristian Riveros
İBB
Doka Madureira
Antalyaspor
Tita (Bu takımın hiç yüzü yok,bu oyuncu yapılmalı)
Ömer Çatkıç
Önemli bir oyuncu,kolay bir yüz.
Orduspor
Fatih Tekke (Üstadın mutlaka yapılması gerek)
Hasan Kabze (sitede texture var,düzenlenirse çok güzel olacak.)
Manisaspor
Makukula Isaac
Gaziantepspor
1-Cenk Tosun İvelin Popov Muhammet demir
2-Yasin Pehlivan
Elimde Popov ve Yasin texturesi var yabancı siteden bulduğum,onlar kullanılabilir.
Karabükspor
Cernat (Mutlaka yapılmalı)
Samsunspor
Uğur Boral (Benzeyen genericler var,yapılsa güzel olur aslında.Çok ta gerekli sayılmaz ama yapılabilir:))
Ankaragücü
-
Bunlar ilk etapta yapılırsa güzel olacak yüzler.Bunlara yoğunlaşılmalı.Diğer yüzlerle vakit kaybedilmesin.3 kişi sistemli çalışsa 1 haftada bunlar da tamamlanır.Bilgisayarım tam bozulacak vakti buldu.Üzgünüm.Yamaya kadar yüzde seksenini hallederdim de,şu an imkansız.Okan abi özellikle,bunlar dışında çok ta yüze gerek yok.
*Bu arada egemen yapılmış.Şahane olmuş gerçekten.Tanju da çok güzel.Düzenlemelerine çok ta gerek yok.Ellerine sağlık