Takımın maç içerisinde devamlılık sorunu olduğu açık.Çeşitli anlarda özellikle mental olarak kopmalar oluyor maçtan.Ama sanırım Koch'a çok şey borçluyuz ki son anlarda takım maçı çevirebilmek için büyük baskı kurabildi gene de.Bugün özellikle Fernandes'i çok beğendim, takımı daima ileri sürükleyebilmek için akıllıca pas girişimleri oldu ve takımı iyi yönlendirdi.
Çekirge kaç kere sıçrar diyen arkadaşlar, evet takımın çok iyi ve organize oynadığı söylenemez, ama kazanma azmi ve maçı bir şekilde alabilme becerisi de gözden kaçmamalı.Sizin deyiminizle çekirge sıçramaya devam edecek, bize göre de bu takım ligin sonuna kadar kopmadan bu yarışın içinde bir şekilde var olacak.Playofflarda da ''ak kedi kara kedi'' kim ortaya çıkacak, beraber göreceğiz..
Abi zaten play-offlara diğer takımlarla eşit bile girsek (önde girmemize gerek yok) biz zaten büyük maçları bu ülkede en iyi oynayan takımız son 2 yıldır. Bi zamanlar Fener böyleydi çünkü maçı alacak oyuncuları vardı şimdi onlar bizde.
Bkz : Simao-Fernandes-Quaresma-Pektemek-Almeida...
Yoooooooooooook artık yaaaaaaaaa :D :D :D
Büyük maç kazanma konusunda GS'ye girmiyorum zaten onlar gayette kaybedebiliyorlar onları işin içine katmayacagımda size ne oluyur ben onu merak ediyorum. Bu sene hiç derbi kaybetmediniz evet ama işin garibi kendi evinizde galibiyette alamadınız. Son 2 yıldır en iyi oynayan takımız diyor bir de ya. Sen birayla kafan güzel eşliğinde mi izliyorsun derbi maçlarını ?
Geçen sene Fenerbahçe maçı hatırlıyorum ki 1-1 bitti Kadıköyde yenemediniz bizi net bir galibiyet alacakken bunu becerememiştik fakat gene yenememiştiniz. İnönüdeki maçta zaten yenildiğinizi benden daha iyi biliyorsun. Yok Almeida kaçırmasaydı falan demekle olmuyor bu iş son 2 senedir Fenerbahçe ile 3 maç yaptınız 2 beraberlik 1 yenilgi var bu mu iyi oynamak hani sonuç ?
Fenerbahçeyi bir kenara bırakıyorum,
Trabzonsporu siz geçen sene yenebildiniz mi de bunu yazıyorsun adamlar 2 maçta da sizi yendi. Sen bu maçı da bira içerek izledin galiba.
Geçen sene sadece Galatasaray'ı yendiniz ki kimse kızmasın ama geçen sene Galatasaray'ı yenemeyeni dövüyorlardı.
Bu mu senin büyük maçları iyi oynama görüşün bırak Allah aşkına ya kafana göre uydurup duruyorsun.
Kendi kafandan uydurdugun düşüncelerin sanki bir istatisliğe dayanıyormuş gibi net konuşman gerçekten çok ilginç ya. Demeyim demeyim diyorum aynı duruma düşcem diye fakat o kadar net birşey var ki son 7 yıldır o da Fenerbahçe'nin derbi maçlarda açık ara en iyi takım oldugu. Ama bunu göremeyecek kadar hayatınız siyah beyaz olmuş sizin başka birşey değil. Heee Bjk en iyi oynayan takım hee.