Lezorath **Arkadaşlar bende FM 2012 merakı tuttu.İndirdim sorunsuz oyunu kurdum.Oyuna girdim Loading yazısı çıkıyor 1-2 dakika sonra hata vermeden oyun kapanıyor.Crack yüzünden oluyordur diye düşündüm crack yaptım bu seferde hata veriyor oyun açılmadan kafayı yiycem ya yardım edin nasıl çözücem bunu?**
Lezorath **Arkadaşlar az önce bir crack buldum v12.0.4 onu yükledim fakat crackini yapmadım oyun açılıyor ama bu sefer loading yazısında hata vermeden kapanıyor.**
MrRonaldo ***Muhtelemen Pc'in Kaldırmıyor Googleda Can You Run İt Yaz Oyunlardan Fm 2012 Seç Sonucu Resim İle Upload Et Buraya*** **Eğer Pc'nin Kaldırdığından Eminsen İso. Uzantılı İndir Hiç C-r-a-c-k Yapmadan Gir Ama İso. Uzantılı Dosya Daemon Tools Lite Dosyasında Seçili Kalsın.**
kral508 kardesim steam mi neyse o programı kaldır bilgisayardan tamamen bendede aynı sorun vardı onu kaldırınca sorun cözüldü :)
Lezorath Sistemim: Vista,1 GB Ram,Intel Pentium 4 1.8 Ghz,256 MB Ekran Kartı,NVIDIA 8800. @kral508:Steam nasıl kaldırılıyor?
Lezorath Ha bir de flood için özür dilerim FM 2011'i sorunsuz oynuyordum takılma olmadan rahatça FM 2012 sistem özelliklerine baktım yaklaşık ama neden böyle oluyor? Steam yüklemedim ben oyunla beraber yükleniyorsa eğer nasıl kaldırabilirim?
kral508 Ha bir de flood için özür dilerim FM 2011'i sorunsuz oynuyordum takılma olmadan rahatça FM 2012 sistem özelliklerine baktım yaklaşık ama neden böyle oluyor? Steam yüklemedim ben oyunla beraber yükleniyorsa eğer nasıl kaldırabilirim? oyunda beraber yüklenmiyor ama ben steamı önceden kurmustum oyunu yüklemeden önce sonra bendede aynı bu hatayı wermisti dedigin gibi steam'ı kaldırdım hata cözülmüstü belki sendede öyledir diye düsündüm ama bilmiyorum :S
Lezorath **Yok kardeş bende steam yok maalesef :( keşke olsada kaldırsam senin tavsiyeni uygulasam.**