bence erken bile çıktı sabırsızlanan arkadaşları anlayamıyorum :) daha kurmadım ama eminimki çok başarılı bir yama olmuştur şimdiden sağolun herşey için
ayrıca yamayı yapan arkadaşlar güncelleme olarak çıkartırız derseniz süperligde olan takımların (sadece istanbul büyükşehir belediyesi hariç) bütün hepsinin tezahuratlarını arşivlemiş bulunmaktayım ve hatta hepsinin ses kalitelerinde düzenlemelerde yaptım fenada olmadı ben baya keyif alıyorum herkez faydalansın istedim isterseniz size verebilirim
ha yanlış anlamayın ben buraya resim bile nasıl yüklenir bilmediğimden örnek gösteremedim
başka konu olarak açıp o konuyu takip edicek vaktim de yok ha yamada kullanmayız ama gene ilgileniriz derseniz ilgili birine ulaştırabilirim
reklam amacıda gütmüyorum rahatlıkla sitenin adını kullanabilirsiniz dediğim gibi tek amacım sizin yamanızla beraber herkezin oyundan maksimum zek alması
not: kimi takımlarda 2 kimi takımlarda 7 tezahurat mevcuttur her takıma bütün tezahuratlarını düzenlemek isterdim ama yotubuden bulabildiğimi indirip üstünde oynama yapabildim