Yamayı yapan arkadaşlar ;
Mükemmel çalışmanızdan, (hayatımda gördüğüm en iyi Fifa yamaları dolayısıyla), verdiğiniz emekten dolayı milyon kez teşekkür ediyorum öncelikle. Neredeyse orijinal Fifa ekibi ayarında işler çıkartıyorsunuz, hatta daha kapsamlı. Karşılığını buraya teşekkür ederek ödeyemeyiz, ancak yaptığınız bu iyilik karşısında teşekkür etmekten de başka birşey gelmiyor elimizden. Tekrar, milyon kez teşekkür, büyük takdir.
En son çıkaracağınız yamayı sabırsızlıkla bekliyorum.
Bir kaç ufak şeye değinmek istiyorum izninizle ;
Konuyu kapsamlı şekilde okudum, anladığım kadarıyla Career Mode'da bir kaç sorun oluşmuş, muhtemelen gözünüzden kaçan ayrıntılardır.
Creation Master kullanmadığım için, oyunu yükledikten sonra (bir sonraki yamanız için konuşuyorum) bu sorunlarla karşılaşır mıyım ? Çünkü oyunu sadece Career Mode'da oynuyorum ve büyük heyecanla :D Resmen ciddiye almaya başladım. Bir sonraki yamanızda çıkabilecek muhtemel sorunlara karşı birazcık bilgilendirirseniz sevinirim. Özellikle Scout ekipleri, oyuncu gelişimleri, maç takvimi, CL, Avrupa ligi vs. konusunda.
Bunun dışında oyunu İngilizce oynamaya devam etmek istiyorum, yamayı yükledikten sonra bu mümkün mü ?
Birde, spiker Galatasaray'da bir sürü oyuncunun adını söylemiyor, bunlar tamir olabilir mi ? Böyle bir çalışmanız var mı ? Spiker'e Galatasaray'da ilk 18 oynayan tüm oyuncuların adını söyletme imkanınız var mı ?
Bilgilendirirseniz çok makbule geçecek.
Harika çalışmanız için tekrar teşekkür ediyorum, cevabınızı bekliyorum.