Herşey çok güzel fakat bikaç sorum olucak:
-Menajer modda türkçe yamayı daha fazla geliştiricekmisiniz? %100 bi türkçe yamadan bahsediyorum.(mesela futbolcuların gönderdiği mesajları,anasayfada çıkan haberleri türkçe olarak okuyabilecekmiyiz)
-Bank Asya 1.Lig yaması olacak mı?
-Bu sene cm 12 daha erken çıktı geçen seneye göre.bu yüzden daha alt türkiye ligleri yaması da olabilir mi? (fifa 10da bi arkadaş Türkiye Bölgesel Amatör Lige kadar yapmıştı)
-Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligini Pes teki gibi lisanslı yapabilirmisiniz oyuna gerçeklik katmak açısından?
-v1.1 ve v.1.4ü yükledim bunların üstüne mi v1.5i yüklemeliyim?
-Transfer sezonundan sonra çıkıcak büyük güncelleme de neler olucağına dair ilk sayfada bi açıklama yayınlayabilir misiniz maddeler halinde?
-2gb ATI ekran kartı 4gb ram windows 7 bi laptopum var fakat nette araştırdığım metodları uygulamama rağmen hatta soğutucuyla fifa 12 yi oynamama rağmen görüntü takılıyor.Bu konuda bişeyler yapabilir misiniz kıyaslamak istemiyorum örnek olsun diye söylüyorum pes 11 i falan çok rahat şekilde kaldırabilen bi sistemim vardı aynı şekilde bi akıcılık olsun istiyorum zevkli olması için.
İlginiz için teşekkür ederim.
Sorularınız çoğunun cevabı mevcut. Ancak kısaca söylemek gerekirse sadece v1.5î kurmanız yeterli olacak. Bundan sonrası içinde bu şekilde olacak.
Yeni güncelleme için bilgiler yakın zamanda verilecek. Bir şey yapmadan konuşmuyoruz prensip olarak :)
rakip takım olympiakos tuu
Olympiakos da sorun var dı ama bunu v1.4de düzeltmiştik. Kariyeri hangi versiyonda açtın ? v1.4 ve sonrasında bu sorun yoktu.