Herşey çok güzel fakat bikaç sorum olucak:
-Menajer modda türkçe yamayı daha fazla geliştiricekmisiniz? %100 bi türkçe yamadan bahsediyorum.(mesela futbolcuların gönderdiği mesajları,anasayfada çıkan haberleri türkçe olarak okuyabilecekmiyiz)
-Bank Asya 1.Lig yaması olacak mı?
-Bu sene cm 12 daha erken çıktı geçen seneye göre.bu yüzden daha alt türkiye ligleri yaması da olabilir mi? (fifa 10da bi arkadaş Türkiye Bölgesel Amatör Lige kadar yapmıştı)
-Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligini Pes teki gibi lisanslı yapabilirmisiniz oyuna gerçeklik katmak açısından?
-v1.1 ve v.1.4ü yükledim bunların üstüne mi v1.5i yüklemeliyim?
-Transfer sezonundan sonra çıkıcak büyük güncelleme de neler olucağına dair ilk sayfada bi açıklama yayınlayabilir misiniz maddeler halinde?
-2gb ATI ekran kartı 4gb ram windows 7 bi laptopum var fakat nette araştırdığım metodları uygulamama rağmen hatta soğutucuyla fifa 12 yi oynamama rağmen görüntü takılıyor.Bu konuda bişeyler yapabilir misiniz kıyaslamak istemiyorum örnek olsun diye söylüyorum pes 11 i falan çok rahat şekilde kaldırabilen bi sistemim vardı aynı şekilde bi akıcılık olsun istiyorum zevkli olması için.
İlginiz için teşekkür ederim.