olcaygfb1 neo bende tezahürat sadece 2 tane var (bütün takımlarda) gol müziği yok maça çıkıştada müzik yok nedenini söyliyebilirmiisn?
olcaygfb1 nasıl ama ya gol müziği tezahürat karışıyor ? dediğin gini ypatım aynı ama çok karısıyor :S
bahadir_Akcay_ yapımcılarımızdan bi ricam var genç fulbolcuların overalleri naparsam yapayım oyuncu başarılıda olsa yükselmiyor hep aynı kalıyor bunun düzeltilmesi başarılar dilerim..
Neo olcaygfb1 kullanmıyorum dolayısıyla bilgim yok. Olan da söyler zaten. Tekrar tekrar yazmanıza gerek yok.
IC7 Bilgisayarıma format attım.Fakat Net Framework 4.0 yükledikten sonra Windows değişiklikleri yapılandıramadı hatası alıyorum.
amatdamat bahadir_Akcay_ kardeşim 39. sayfada aynı hataların daha gelişmişlerini yazdım.Yamayı yapan arkadaşlar transfer sezonunun bitiminin ardından düzeltecekler inş yazdığım tüm hataları.
amatdamat ıturbe, ogbonna, fernandes, barış özbek gibi oyuncuların ovarelleri çok yükseliyor.Şuan 11. sezonumdayım biliyorum.bi düzenleme gelir umarım.
Neo beyler iğneleme falan için sormuyorum.emeginize saglk ama yamayı nasıl kaldırabilirim? Denetim Masasında Program Ekle/Kaldır kısmından kaldırabilirsin.
maximum_ Menejer Moduna girmeden once Direk Transfer yapinca... sonra Yeni Menejer Modu olusturunca neden yaptigim transferler siliniyor? :(
gokhanka Menejer Moduna girmeden once Direk Transfer yapinca... sonra Yeni Menejer Modu olusturunca neden yaptigim transferler siliniyor? :( Varsayılan kadroları kullanırsan yaptığın transferler geçerli olmaz. Diğer seçeneği seçip girersen yaptığın transferler gözükür ;)
amatdamat gokhanka abi(abi desem daha doğru olur sonuçta 5 yaş büyüksün) 39.sayfada yazdığım hataları düzeltirsiniz demi unutmayın.maximum_ abi current customised seçeneğini diyor gökhanka abi menajerlik açarken.
olcaygfb1 Yama çok güzel fakat tezahürat ve gol sonrası müzikler de olsaydı mükemmel olurdu. aynen kardeşim :)
gokhanka **Tezahürat ve gol sonrası müzikler oyun içerisinden eklenebiliyor bizim yapabilecek birşeyimiz yok bu konuda. Her durumda kendinizin tezahüratları oyun içerisinden eklemesi gerekiyor.**
delihoroz S.a Gokhanka bırsey soracagım ama sakın yalnıs anlamayın bır sıtede de stsl yaması var orda 147 mb yama boyutu ıcegrını ınceledınız mı sızınkınden farkı ne gercekten merek ettıgımden soruyorum fntr 1.2 yama adı ındırıp denemedım ama sızın kesın bı bılgınız vardır dıye soruyum dedım ıyı calısmalar