Keşke yaptığım scoreboard tercihleri .ini dosyasına kaydedilse de her girişte aynı ayarlarla uğraşmasam diyordum, yapmışsınız. Birçok açıdan, sadece yama programlarını kullanabilen birinin yapamayacağı yeterlilikte bir yama olduğu ortada. Elinize sağlık.
Yazılan mesajlarda play-off sistemiyle ilgili bir sorun vardı; Play-off'ta yapılan maçların hesaba katılmayıp, kariyer değerlendirilmesinde ligi bitirdiğimiz sıralamanın geçerli olması. Eğer böyle bir sorun varsa ve devam ediyorsa, play-off sistemi olmayan, normal lig sisteminin geçerli olduğu bir ek yama da yayınlanabilir mi? Zaten normalde de bu sistemin seneye devam edip etmeyeceği bile belli değil, Lig Tv'nin menfaati için alelacele oluşturulmuş bir sistem.
Sezon sonu yönetim değerlendirmesini normal lig sıralamasına göre yapıyor ama play-off sonunda şampiyon olursanız kazandığınız şampiyonluk hanesi artıyor ve avrupaya gidenler play-off sıralamalarına göre belirleniyor. Bu sorunu görünce EA'nın yaptığı belçika ligini inceledim ondada aynı şey söz konusu. Bu sistemde yapılabilecek en iyi play-off bu. Bu yüzden bizden çalınıyor zaten :) Dediğiniz normal lig sistemi seçeneğini bir sonraki versiyonda koyabilirim. Güzel fikir olabilir :)
Bilgisayarı Almanca kullananlar özel mesaj atarlarsa ilgileneceğim tek tek. Bunun dışında kasma, oyuncuların durup dururken topu taca atmaları gibi hatalar söz konusu değildir :) v1.4 , v1.1 mini güncellemeyi de içermektedir zaten bu yüzden kasmanın sebebi yama değildir.