cimboom Arkadaşlar Galatasaray için türk oyuncular söylermisiniz ? Sohbet bölume sorsan daha iyi olurdu, bos konular acilmasin. Senin soruna gelecek olursak, oyuncu arama yerinden Nationality Turkish yaparsan sadece Turk oyuncular cikar.
Vtecemre stoper- Ömer Toprak-Koray Günter Orta saha- Emre Can - Tolga Ciğerci Sol tarafa Ali dere yi al Forvet istiyosanda Samed Yesil
birdo Mustafa Çevik----> Forvet Yaş:16 Takım: Fenerbahçe Daha Çok genç fenerbahçenin Genç Takımlarında. Ama Şans verdikçe Mükemmel Bir gelişme Sağlıyor :)
koray34vIlla Mustafa Çevik----> Forvet Yaş:16 Takım: Fenerbahçe Daha Çok genç fenerbahçenin Genç Takımlarında. Ama Şans verdikçe Mükemmel Bir gelişme Sağlıyor :) Orta Sahaya DMC veya MC oynayabilicek Necip hariç türk varmı ?
Highlander Mustafa Çevik----> Forvet Yaş:16 Takım: Fenerbahçe Daha Çok genç fenerbahçenin Genç Takımlarında. Ama Şans verdikçe Mükemmel Bir gelişme Sağlıyor :) Orta Sahaya DMC veya MC oynayabilicek Necip hariç türk varmı ? Alper Potuk var Eskişehir de :)
Vtecemre Mustafa Çevik----> Forvet Yaş:16 Takım: Fenerbahçe Daha Çok genç fenerbahçenin Genç Takımlarında. Ama Şans verdikçe Mükemmel Bir gelişme Sağlıyor :) Orta Sahaya DMC veya MC oynayabilicek Necip hariç türk varmı ? Emre Can ve Tolga Ciğerciyi al 10 sene orta sahaya ihtiyaç duymassın :D
koray34vIlla Mustafa Çevik----> Forvet Yaş:16 Takım: Fenerbahçe Daha Çok genç fenerbahçenin Genç Takımlarında. Ama Şans verdikçe Mükemmel Bir gelişme Sağlıyor :) Bende çıkmadı.Fenerin bütün kadrosuna baktım.
musagzl Benim fm12 de türkiye ligi takımlarının normal isimleri yazmıyor çoğunun örnek fenerbahçe f.istanbul falan..bu konuda yardımcı olurmusununz?
JavierPastore Benim fm12 de türkiye ligi takımlarının normal isimleri yazmıyor çoğunun örnek fenerbahçe f.istanbul falan..bu konuda yardımcı olurmusununz? Senin dediğin Fifa Manager