thewinner67 oncelikle paylasimin icin cok tesekkurler ben bisey sorcam oyunda skorboard degisimini nasil yapiyoruz simdiden tesekkurler
ronaldi beyler oyuna girdikten sonra takım seçmeye girerken oyunda donma oluyor. görev yöneticisine girince yanıt vermiyor görünüyor nedeni nedir bilen varsa yardımcı olsun
fatih_cemil Yamayı hazırlayanlara sonsuz teşekkürler öncelikle, gerçekten güzel olmuş :) Maç girme esnasında ağırlaşıyor oyun nasıl çözebilirim bu sorunu ?
cakkk download linklerine tıkladığımda aynı konunun linki açılıyor neden böyle ? multiupload sitesine girmiyor..
fire5553 Vay Be "Adamlar Yapmış" Dene bir yama :) Güzel olmuş bence Şuanki en iyi BANK ASYA & TSL Yaması Bundesligayıda beğendim Şimdi indiriyorum :) Yapanların Emeğine Sağlık Eline sağlık ...
Emre Sari **Linkler yenilenmiyecektir... Konu kapatılabilir... Artık tamamen anatolia ya güncellemeler yapılacak anatolia güncel tutulacaktır... perfect patch indiren oynayan herkese teşekkürler...**
nevzattaskin arkadaşlar bana parfect patch 2012' nin içindeki rld.dll dosyasını upload edermisniz. teşekkürler.