Hocam, öncelikle ellerinize sağlık, yama gerçekten harika olmuş, çok keyif veriyor.
Sormak istediğim bir konu var, forumu inceledim herhangi benzer bir sorun göremedim, varsa ve cevaplandıysa kusura bakmayın.
Lig sonunda, ikinci sezon başlarken şöyle absürt bir durum oluyor, play off grubunda alınan puan normal sezon puan cetvelinde yerleştiriliyor.
Örnek, FB ile 80 puan ile ligi bitirdim, ardından 53 puan ile playoff grubunda şampiyon oldum.Fakat bir sonraki sezona geçerken yönetim pozisyonumu tartıştığını söyledi sebep ise ligi 53 puan ile 6. bitirmem. Ayrıca geçen sezon sonuçlarına baktığımda 36 galibiyet ile 53 puan toplamış gibi görünüp 6. olduğum yazıyor.
Yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkürler
Bildirim için teşekkür ederim. Yakında çıkacak olan v1.2'de bu sorun düzeltilecek.
Yamayı indirip kurabilmeye anca fırsatım oldu, doğrudan 1.1 versiyonunu yükledim. Yükleme sırasında veya oyun içinde hiçbir sorunla karşılaşmadım. (Sistemim W7 64bit) Yaptığım birkaç deneme maçında gördüğüm kadarıyla, başarılı bir yama olmuş. Oyunun orijinalinde Türkiye ligi gelseydi, bu kadar iyi olmayabilirdi; emeklerinize sağlık.
Kariyere girmeden önce forumda yazılan mesajlara göz gezdireyim dedim ve bu mesajı gördüm. Bu sorun genel bir sorun mudur, biliyor musunuz? Ve kariyerle ilgili başka sorun var mı karşılaşılan. Öyleyse kariyere girmek için v1.2'yi bekleyeceğim.