arkadaşlar çok iyi yama ama bu fenerbahçe neden bukadar güçlü yapmışınız alexe bakıyorum 87 güçte emre belözoğlu 84 güçte ayıp bunlar ayıp volkan musleradan iyi kaleciyse neden 3 tane yedi birisi bacak arası yeni güncellemenizde bunları düzeltmenizi istiyorum biraz daha gerçekçi olun.yaptığınız gerçekten büyük birşey her yiğit böyle yama yapamaz yanlız şu söylediklerimi düzeltseniz tadından yenmez galatasarayı çok yavaş yapmışınız ya galatasarayı arttırın gücünü ya feneri azaltın burda galatasaray taraftarı olarak söylemiyorum oyuncu olarak söylüyorum
Galatasarayda gucu 80den yukari olabilecek kim var?
ama Fenerbahce'de var.
alex, emre ve volkan demirel.
volkan demirel simdiye kadar 81 degilmiydi?
elin adami cekemedigi icin 77 yapiyorsa (ki nedeni milli takim ozaman 4.5 yildiz oluyor)
kabul edemedikleri icin volkani dusuruyorlar, ki volkanin gucuyle alakasiz yapmislar.
soylerim sana VOLKAN DEMIREL agresif, iyi ziplayan, kuvvetli guclu, refleksleri ve balansi iyi olan bir kaleci degilmidir?
peki neden uyumlu degil?
hem fifa11deki udpatesiz emre ve alexi ve oyuna aktardim direkt ve de cok memnunum.
kusura bakma ama Galatasarayda, 80i hak edecek oyuncu yok, cunku melo ve baros 79 80 ancak yetiyor, ki hic hatali yapmamislar cok dogru vermisler.
ama bir emre belozoglu icin fifa 2011de updatesiz BALL CONTROLE 90, Agressiflik 90 iken gucleri degistiriyorlar update ile, neden?? cunku yabanci yapimcilar kabul edemiyorlar.
kusura bakma, Galatasarayda 80 hak edecek oyuncu yok bu sezon.
tek besiktas ve Fenerbahce'de var.