Sırf bu konuya mesaj göndermek için üye oldum... Öncelikle çalışmanız muazzam. Emeklerinize sağlık. Yalnız bir şey söyleyecektim. Beşiktaş'ta Cenk Gönen'in gücü 69 olarak alınmış ama kendisi 69a layık bir kaleci değildir. En az 75-80lere layık bir kaleci(en az). Bu duruma bir göz atarsanız ve diğer güncellemede düzeltirseniz tüm Beşiktaşlıları mutlu edersiniz. İyi çalışmalar...
Cenk Gönen iyi bir kaleci yaşına göre yetenekli ama yaptığı onca hata var. Nasıl 80 filan olmasını bekliyorsunuz. Yaşına göre overall'i çok iyi bence.
Kalecilerden Cenk Gönen tek mi hata yapıyor da overalli 69 oluyor. Yaptığı onca olağanüstü kurtarışlar var. Her maçta takımın galibiyete koşmasında en önemli futbolculardan biri? Volkan Demirel in yaptığı onca hataya ne demeli? ve buna rağmen 80üstünde overalli oluyor... Yamayı yapanlardan bazıları Fenerbahçeli diye Fenerbahçe oyuncularını kayırmış. Bunun bir mantığı yok bence... Mesela Alexin gücü 87 Quaresma 82... Neden? Türkiye'nin en artistik, en klas, en hızlı adamı Quaresma'dır. Alex sadece teknik açıdan iyidir. Koşma gücü 0 dır. Quaresmanın en az 85-86 olması gerekir. Emeğinize saygısızlık yapmamak için ilk yorumumu güzel yazdım, yine söylüyorum hakkaten çalışmanız çok güzel. Fakat kendi takımınızın oyuncularını kayırmasaydınız daha da güzel olurdu...