MateJa Ya benim oyun hiç kasmazken bu yama çok kastırdı tabi lafım hani hiç iyi deil filan deil benim sorunum sizlerle deil abilerim benim sorunum neden kasıyo onu bilemedm :D ya normalde en yüksek çözünürlük ve higha getiriom hiç kasmıo hatta bundan önceki yamadada öyleydi hiç kasmıyodu ama şimdi nasıl kasıyor anlatamam bilen bi yardım etsin saolun varolun :) Allah hepinize kolaylık versin Orontez'in söylediklerini deneyin. Arkadaşım ben yamanın ilk versiyonunda gayet güzel oynuyordum fakat update yaptıktan sonra renklerde bozulma oldu ve çizgiler çıktı. Ama bunun sorununu buldum.. Normalde ben NVIDIA grafik ayarlarından fifa.exe ye Manuel ayar yapmıştım, bir şeye dikkat ettim ki update i kurduktan sonra oyuna fifascn.exe aracılığıyla giriyoruz. NVIDIA nın ayarlarından fifascn.exe ye aynı manuel ayarları yapınca sorunum düzeldi. Kasma sorunun bundan meydana geliyor olabilir, umarım verdiğim bilgiler işine yarar.
peugeots Tek kelimeyle muhteşem olmuş emeklerinize sağlık beğenmeyenlerde zaten oyundan anlamayanlar.Ama benim bir sorum var şu lig tv scoreboard tam durmuyor resimlerdeki gibi onu nasıl halledebilirim ? bunun dışında kusursuz ve eksiksiz bir yama ben oyunu yeniden kurmadan herzaman oynadığım oyun üzerine kurdum ama yinede sorunsuz çalıştı.Yapamayanlar sorunu kendilerinde arasınlar bence.
samow123 Ya benim oyun hiç kasmazken bu yama çok kastırdı tabi lafım hani hiç iyi deil filan deil benim sorunum sizlerle deil abilerim benim sorunum neden kasıyo onu bilemedm :D ya normalde en yüksek çözünürlük ve higha getiriom hiç kasmıo hatta bundan önceki yamadada öyleydi hiç kasmıyodu ama şimdi nasıl kasıyor anlatamam bilen bi yardım etsin saolun varolun :) Allah hepinize kolaylık versin Orontez'in söylediklerini deneyin. Arkadaşım ben yamanın ilk versiyonunda gayet güzel oynuyordum fakat update yaptıktan sonra renklerde bozulma oldu ve çizgiler çıktı. Ama bunun sorununu buldum.. Normalde ben NVIDIA grafik ayarlarından fifa.exe ye Manuel ayar yapmıştım, bir şeye dikkat ettim ki update i kurduktan sonra oyuna fifascn.exe aracılığıyla giriyoruz. NVIDIA nın ayarlarından fifascn.exe ye aynı manuel ayarları yapınca sorunum düzeldi. Kasma sorunun bundan meydana geliyor olabilir, umarım verdiğim bilgiler işine yarar. Saolun varolun ama ben oraya senin yaptığın gibi nasıl gireilirim :) pek bilgm yok kusura bakmayın belkide sizi uğraştırıyorum ama bide nasıl oraya gireceğimi belirtirseniz o nvidia filan manual nasıl yapacam onu belirtin yeter şimdiden çok saolun işletim sistemim windows 7 arkadaşlar çok saolun
samow123 Yaptım saolun Allah razı olsun hepinizden çok saolun valla İşe yaradı Allah kolaylık versin Allah hepinizin kariyerini iş hayatında en yüksekte tutsun İnşallah siz beni mutlu ettiniz ya Allahta sizin dualarınızı kabul etsin mutlu etsin çok saolun arkadaşlar teşekkürler :D tekrar saolun kolay gelsin başarılarınızın devamına dilerim saolun
Fifa12scnyama yama çok güzel :) teşekkürler ANCAK bende bir sorun var oyundan görüntü alamadığmı için paintten yaptım scoreboardda sola doğru bir kayma var :( http://imgim.com/7612incii2905436.png nasıl düzeltebilirim?
samow123 yama çok güzel :) teşekkürler ANCAK bende bir sorun var oyundan görüntü alamadığmı için paintten yaptım scoreboardda sola doğru bir kayma var :( http://imgim.com/7612incii2905436.png nasıl düzeltebilirim? kardeşim ilk nce fifanın ayarlarına gir ordan çözünürlüğün yanında rakamlar varya çözünürlüğün yanında 16:9 olması lazım seninkinin yanında başka yazıyosa o çözünürlüğü değiştir İnşallah olur :)
EzioAuditore Güncelleme yükledim oyun açılmadı, bende güncellemesiz yükledim, sorun ne olabilir? Güzel yama olmuş, elinize sağlık.
üret21 arkadaş yama süper ellerinize sağlık ama güncellenmiş olanda(v1.1) şu kariyer modda 16 takım sorunu sadece bende mi var? temiz fifaya kurdum yeni profil açtım ama olmuyor..ilk versiyonda böle bi sıkıntı yoktu ama güncellemede 16 takım gözüküyo..yardımcı olursanız sevinirim..
peugeots Arkadaşlar bir sorun daha oldu malesef ilk başta düzgündü sonra kariyer modda bursa ile açtım oynadıktan sonra kaydettim ve çıktım tekrar girdiğimde ise yeni kariyer mod açma ekranı çıktı kayıtlı oyunum gitti yardımlarınızı bekliyorum.
Fifa12scnyama yama çok güzel :) teşekkürler ANCAK bende bir sorun var oyundan görüntü alamadığmı için paintten yaptım scoreboardda sola doğru bir kayma var :( http://imgim.com/7612incii2905436.png nasıl düzeltebilirim? kardeşim ilk nce fifanın ayarlarına gir ordan çözünürlüğün yanında rakamlar varya çözünürlüğün yanında 16:9 olması lazım seninkinin yanında başka yazıyosa o çözünürlüğü değiştir İnşallah olur :) bu rakamalr tam olarak nerde acaba ? :) (türkçe yamam yok) :o
Fifa12scnyama overaller orantısız olmuş fb-gs ve bjk den yüksek olmuş yapımcı fenerli olunca... puanlar en son biten 2010/2011 sezonuna göre ayarlanıyor büyük oranla :)
1905MT1905 yama çok güzel :) teşekkürler ANCAK bende bir sorun var oyundan görüntü alamadığmı için paintten yaptım scoreboardda sola doğru bir kayma var :( http://imgim.com/7612incii2905436.png nasıl düzeltebilirim? kardeşim ilk nce fifanın ayarlarına gir ordan çözünürlüğün yanında rakamlar varya çözünürlüğün yanında 16:9 olması lazım seninkinin yanında başka yazıyosa o çözünürlüğü değiştir İnşallah olur :) bu rakamalr tam olarak nerde acaba ? :) (türkçe yamam yok) :o[/quote ilk olarak fifa12 settings gir orda game settigns e gir orda resolation olmali onu 1920 1080 yap sonra oyuna gir bakalim olcak mi
cansavas arkadaşlar yamanın güncellemesini yükledikten sonra anlamsız bir şekilde kasma başladı. Çözümü nedir acaba ?
samow123 arkadaşlar yamanın güncellemesini yükledikten sonra anlamsız bir şekilde kasma başladı. Çözümü nedir acaba ? sayfa 91e bak kardeşm aynısı bendede vardı ama orda çözümü yazıyo bi bak yap yeter :D
cansavas arkadaşlar yamanın güncellemesini yükledikten sonra anlamsız bir şekilde kasma başladı. Çözümü nedir acaba ? sayfa 91e bak kardeşm aynısı bendede vardı ama orda çözümü yazıyo bi bak yap yeter :D eyvallah teşekkür ederim ama benim ekran kartım nvidia değil ben nasıl yapıcam bu manuel ayarlarını :D