aynı hata bendede var game klosörü yazmaya korumalı ve erişilemez kaldıramıyorum ya çözümünü yazarmısınız lütfen xp kullanıyorum ?
Şu an yine denedim baştan kurup. Oyundan çıktıktan sonra Game klasörü yine bozulmuş oluyor.
Bu sebeple F Harddiskinde 12 gb çöp oldu şu an. Silinmiyor da o klasörler.
Şimdi de D: de yine aynı şey oldu. Neyseki D: boş ne varsa silecem oradan artık.
Yama ilk girişte iyi gidiyordu sonradan böyle olması can sıkıntısından başka bir şey değil. Ben de şimdilik yamayı kurmayı askıya alıyorum. Bir çözüm getirilir umarım.
Bence orijinal oyunu olmayanlar için ayrı bir yama çıkarılıp standart FIFA 12.exe ile açılabilir yapmalı. Yama ekibi dosyaları koruyalım diye bir şey yapmış sanırım. O nedenle klasör kilitleniyor tamamen ve oyunu açamıyoruz.
SCN Nano Detailed programını kapatırken sorun mu yaşıyorsun ?
Kapatırken falan sorun olmuyor. İlk defa açılışta sorunsuz çalışıyor. Sonra oyunu oynadıktan sonra oyundan çıkınca SCN Nano Detailed kapatıyorum. Bir daha açmayı deneyince SCN Nano Detailed açılıyor ama OYUNU BAŞLAT deyince "Dosya bulunamadı" gibi bir hata veriyor. Oyun dosyalarına baktığımda ise Game klasörü erişilemez diye hata veriyor.
Ek olarak bir yanlışı mı düzelteyim: Oyunun Uninstall.exesi ile kaldırınca her dosyasını siliyor. Ama Game klasörünü silemiyor. İçindekiler silinmiş oluyor ama kendisi kalıyor öyle.
Sonuç olarak F de 12 gb çöp olmamış.
Evet çöp olmaz zaten üstüne kuruyor. Program düzgün şekilde kapandığında game klasörüne erişime izin veriyor. Ama yaşadığınız hatadan dolayı sorun oluşuyor galiba. Aldığınız hata uyarısını tam olarak yazabilirmisin. Veya mümkünse ekran görüntüsü alabilirmisin.
Hata bu aşağıdakiydi.

Şu an deneme yaparak sorunun neden kaynaklandığını çözdüm.
Arkadaşlar oyunu başlatırken kullandığımız SCN Nano Detailed.exe dosyasını ÇIKIŞ butonundan kapatın. Yukarıdaki X e basarak kapatınca - sanırım - ya da herhangi bir nedenden dolayı görev yöneticisinden kapatırsanız Game klasörü kilitli kalıyor hep.
Oyuna giriş yaptığımızda Game klasörü kilitleniyor, daha sonra oyundan çıkınca Nano Detailed kapatmadan denerseniz eğer giremediğinizi göreceksiniz. Nano Detailed doğru şekilde kapatınca Game klasörünün kilidi de kalkıyor.
Burada yalnız şu risk var. Oyunun bilinmeyen bir sebepten donarsa ve PC res atarsanız klasör kilitli kalmış olabilir ve yeniden kurulum yapmak zorunda kalabilirsiniz.