Yama için teşekkürler ellerinize sağlık sorunsuzca kurdum oynanıyor 18 takımlada menejer modda 18 takım mevcut ancak scn nano detailed ten oyun ayarları yapamıyoruz ekran ayarları berbat oldu oyun ayarları açılmıyor,game klasörünede erişimi engellemişsin ben bu yamanın üstüne yama kuracaktım eger yama kuramayacaksan hiç bi anlamı kalmaz benim için bu yamanın nasıl olacak bu iş anlamadım yardımcı olursan sevinirim,Zaten yamalarla oynuyorduk oyunu sorunsuzca ekran ayarı vs yaparak bu şekilde görüntü berbat.
normal oyunda nasıl ayar yapıyorsan yine öyle yapacaksın scn nano detailed programını başlatmadan.
Yamadaki sorunlar şunlar :
-SCN Nano Detailed programı ile oyun ayarlarına ulaşmaya çalışırken hata veriyor
-Lig TV skorboard sadece 16:9 çözünürlükte düzgün görünüyor ( ki bunu düşünerek programa ayar koydum)
-Lig TV skorboarddaki diğer sorun ise maç başladığında önceki maçın skoru yazıyor ama oyun durduğunda düzeliyor. Geçici bir sorun yani
Bunların dışında hata yoktur. Bu hatalarında çözümü mevcuttur. Kurulumu anlattığımız gibi doğru şekilde yaparsanız sorun yaşamazsınız.